Hdmi to vga dönüştürücü önerisi

Reaksiyon skoru
110
Selam arkadaşlar, monitörüm vga ekran kartım hdmi ve uyumlu olmadığından dolayı bir süre vga to hdmi dönüştürücü ile kullanacağım, galiba her parçaya uyumlu olmuyormuş ekran kartım RX 5600XT bütçem ise 40-50TL teşekkürler hepinize.

Selam arkadaşlar, monitörüm vga ekran kartım hdmi ve uyumlu olmadığından dolayı bir süre vga to hdmi dönüştürücü ile kullanacağım, galiba her parçaya uyumlu olmuyormuş ekran kartım RX 5600XT bütçem ise 40-50TL teşekkürler hepinize.

Dostum bende Bunu aldım arkadasin yukarıda attigi donusturuculerde oyunlarda titreme oluyor kendi arkadasimda da var o da aynısını soyledi ve goruntu kalitesi daha dusuk oluyor. Fikrini verirken bunlarıda göz önüne al

Dostum bende Bunu aldım arkadasin yukarıda attigi donusturuculerde oyunlarda titreme oluyor kendi arkadasimda da var o da aynısını soyledi ve goruntu kalitesi daha dusuk oluyor. Fikrini verirken bunlarıda göz önüne al
Hocam şu aşamada bu kadar para verebileceğimi düşünmüyorum yani yok ondan dolayı😃 s link ve darkın ürünleri nasıldır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben Darkınkini aldım daha kargoda.işlemci ve ssd gelince denerim.
Bende buna baktım hocam ama sorunluymuş diye görmüştüm.

Teşekkürler hocam bakacağım.

Bu ürüne de baktım güzele benziyor aklımda bu vardı.

Hocam şu aşamada bu kadar para verebileceğimi düşünmüyorum yani yok ondan dolayı😃 s link ve darkın ürünleri nasıldır?

Bende buna baktım hocam ama sorunluymuş diye görmüştüm.

Teşekkürler hocam bakacağım.

Bu ürüne de baktım güzele benziyor aklımda bu vardı.
Yeni monitöre geçmeden şu anda aktif kullanan arkadaşımın tavsiyesi üzerine yaklaşık 4 ay kullanmıştım.Güzeldir.

aktif dönüştürücü al 2 hafta oldu alalı sorunsuz çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,599
Üyeler
197,240
Son üye
kryei
Geri