Hadron PSU'lar Nasıldır?

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
933
Hadron psular üzerinde yazan değeri veriyor mu bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirme yapabilirse sevinirim

kaliteli bir marka değil almanızı tavsiye etmem ve zannetmiyorum vereceğini

Hadron markası patlayan bomba gibidir. Her an sistemizi çöp edebilir.

Hadron psular üzerinde yazan değeri veriyor mu bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirme yapabilirse sevinirim

Sistemde kullandığın an CS de bomba kurmuş gibi hissedebilirsin. C4 kısacası alınmaz.

Hadron markası patlayan bomba gibidir. Her an sistemizi çöp edebilir.
Zaten o dikkatimi çekti knka çok ucuz diğer markalara göre klavye mouseda sıkıntısı yok da psu işini hiç bilmiyorum o yüzden yardım alayım dedim 😊

Kötü bir marka sertifikası da yok. O bütçelerde Rampage var onu tercih edebilirsiniz ama rampageye vereceğin parayla iyi bir marka olan Fsp, Thermaltake alabilirsin. Bütçen ne kadar kaç watt lazım bu 1 2 haftadır sadece psu baktım. İyi bir şeyler önerebilirim.

Kötü bir marka sertifikası da yok. O bütçelerde Rampage var onu tercih edebilirsiniz ama rampageye vereceğin parayla iyi bir marka olan Fsp, Thermaltake alabilirsin. Bütçen ne kadar kaç watt lazım bu 1 2 haftadır sadece psu baktım. İyi bir şeyler önerebilirim.
Teşekkürler mesaj atacağım hocam

Geri