tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Merhabalar. 8.sınıfım. Daha çok aksiyon-macera tarzı kitaplar seviyorum. (Harry Potter mesela). Bu tarzda kitaplar önerebilir misiniz?
Dediğim gibi daha çok aksiyon, macera, fantastik şeyler seviyorum.yabancı yazar seviyorsan ve dünya klasiklerine ilgili isen
Şeker Portakalı
Sefiller
Bu okuması eğlenceli bir kitap değil ama sınavda sona çok yardımcı olacak :Merhabalar. 8.sınıfım. Daha çok aksiyon-macera tarzı kitaplar seviyorum. (Harry Potter mesela). Bu tarzda kitaplar önerebilir misiniz?
Dediğim gibi daha çok aksiyon, macera, fantastik şeyler seviyorum.
Sherlock Holmes Perde Kapanıyor tavsiye ederim.Merhabalar. 8.sınıfım. Daha çok aksiyon-macera tarzı kitaplar seviyorum. (Harry Potter mesela). Bu tarzda kitaplar önerebilir misiniz?
Sherlock serisinin çoğu kitabını okudum.Eve gideyim kitaplarimin resmini baya var bende. Ama Sherlock serisinden baslayabilirsin. Bende 12 kitabı var.
Dedektif Kurukafa serisi var, ben 8.sınıfta okumuştum ve cidden çocukça beklerken beni acayip sarmıştı, onu okursan zaten birkaç ay seni idare ederMerhabalar. 8.sınıfım. Daha çok aksiyon-macera tarzı kitaplar seviyorum. (Harry Potter mesela). Bu tarzda kitaplar önerebilir misiniz?