Merhaba arkadaşlar. Malum direksiyon seti fiyatları çok pahalı. Takıp ettiğim bir youtube kanalı set yapamaya başladı l. Bu konulara biraz merakliyim, vakit ayirabilirim diyorsanız yapabilirsiniz. Buyrun video:
Kodları vermiş yaparsın bence rahatlıklaŞahin direksiyonu(!)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende arduino var yapabilrmiyim acaba?
Leonardo lazım. Varsa yaparsın hazır zaten.Şahin direksiyonu(!)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende arduino var yapabilrmiyim acaba?
Deneyeceğim bir ara.Kodları vermiş yaparsın bence rahatlıkla
Sen zaten bu konularda isteklesin...Leonardo lazım. Varsa yaparsın hazır zaten.
Bende dersler bitsin vites ve pedal şey şeklinde yapacağım.
Eyvallah kardeşim <3
Hocam fiyatlar zaten malum arttı. Profosyonel bir şekilde bence anca bu kadar ucuz olurdu.Bugün izledim videoyu açıkcası ilge hocamdan daha uygun fiyatlı beklerdim bende arduino kullanarak bir sistem kurdum ve gayet güzel çalışıyor maliyetide çok çok uyguna geldi
Bende ona benzer bir şey varıda tam ismini unuttum ilgilenmiyorum 2 senedir.Leonardo lazım. Varsa yaparsın hazır zaten.
Bende dersler bitsin vites ve pedal dahil şeklinde yapacağım.
Bende ypaıyorum şuan malzemelri sipğariş ettim 3 tane potansiyometre 1tane motorlu encoder 1 tane arduino uno bide arduino leonardo ve kablolar bunlar toplam 250 300 tutuyorMerhaba arkadaşlar. Malum direksiyon seti fiyatları çok pahalı. Takıp ettiğim bir youtube kanalı set yapamaya başladı l. Bu konulara biraz merakliyim, vakit ayirabilirim diyorsanız yapabilirsiniz. Buyrun video:
Bende ona benzer bir şey varıda tam ismini unuttum ilgilenmiyorum 2 senedir.
donanimarsivi.com
Yaptığın zaman bir foto atarsin artıkBende ypaıyorum şuan malzemelri sipğariş ettim 3 tane potansiyometre 1tane motorlu encoder 1 tane arduino uno bide arduino leonardo ve kablolar bunlar toplam 250 300 tutuyor
2000 TL lik set yaıyosun