900 Derece Direksiyon Seti Yapımı(Arduino)

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
17,646
Merhaba arkadaşlar. Malum direksiyon seti fiyatları çok pahalı. Takıp ettiğim bir youtube kanalı set yapamaya başladı l. Bu konulara biraz merakliyim, vakit ayirabilirim diyorsanız yapabilirsiniz. Buyrun video:

Şahin direksiyonu(!)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende arduino var yapabilrmiyim acaba?

Şahin direksiyonu(!)

Bende arduino var yapabilrmiyim acaba?
Leonardo lazım. Varsa yaparsın hazır zaten.
Bende dersler bitsin vites ve pedal dahil şeklinde yapacağım.

malum sıfır g29 vitesle dahil min 4400 tl artık kendi setimizi yapmayı öğreneceğiz bu gidişle

Bugün izledim videoyu açıkcası ilge hocamdan daha uygun fiyatlı beklerdim bende arduino kullanarak bir sistem kurdum ve gayet güzel çalışıyor maliyetide çok çok uyguna geldi

Sen zaten bu konularda isteklesin...

İnşallah ileride güzel projelerin olur @baltazar
Eyvallah kardeşim <3

Bugün izledim videoyu açıkcası ilge hocamdan daha uygun fiyatlı beklerdim bende arduino kullanarak bir sistem kurdum ve gayet güzel çalışıyor maliyetide çok çok uyguna geldi
Hocam fiyatlar zaten malum arttı. Profosyonel bir şekilde bence anca bu kadar ucuz olurdu.

Leonardo lazım. Varsa yaparsın hazır zaten.
Bende dersler bitsin vites ve pedal dahil şeklinde yapacağım.
Bende ona benzer bir şey varıda tam ismini unuttum ilgilenmiyorum 2 senedir.

Merhaba arkadaşlar. Malum direksiyon seti fiyatları çok pahalı. Takıp ettiğim bir youtube kanalı set yapamaya başladı l. Bu konulara biraz merakliyim, vakit ayirabilirim diyorsanız yapabilirsiniz. Buyrun video:
Bende ypaıyorum şuan malzemelri sipğariş ettim 3 tane potansiyometre 1tane motorlu encoder 1 tane arduino uno bide arduino leonardo ve kablolar bunlar toplam 250 300 tutuyor
2000 tl lik set yaıyosun

Bende ona benzer bir şey varıda tam ismini unuttum ilgilenmiyorum 2 senedir.
Buyur.

Bende ypaıyorum şuan malzemelri sipğariş ettim 3 tane potansiyometre 1tane motorlu encoder 1 tane arduino uno bide arduino leonardo ve kablolar bunlar toplam 250 300 tutuyor
2000 TL lik set yaıyosun
Yaptığın zaman bir foto atarsin artık;)

Geri