SSHD ne oluyor tam olarak?

UzunKing

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,038
SSHD ne oluyor birde SSHD, SSD den mi daha iyi HDD den mi?

En İyi Cevap
SSHD, hibrit şeklindeki HDD'dir, içerisinde yine normal HDD'deki gibi dönen plaklar var, ancak 8-16 GB büyüklüğünde önbellekleri var ve bu önbellekler sayesinde normal bir HDD'ye göre çok daha iyi performans veriyor. İçerisindeki önbelleğe herhangi bir şey kuramazsın, veya müdahale edemezsin, o önbellek kısmı SSHD'nin firmware'i tarafından yönetiliyor.
SSD den mi daha iyi HDD den mi?
Normal bir HDD'den iyi, ancak normal bir SSD'den kötü.
Ben şahsen önermiyorum, genel olarak talep yok ve fiyatları biraz yüksek, ayrıca ülkemizde bulunması zor.
Normal SSD'lere yönelmek daha mantıklı.
SSHD, hibrit şeklindeki HDD'dir, içerisinde yine normal HDD'deki gibi dönen plaklar var, ancak 8-16 GB büyüklüğünde önbellekleri var ve bu önbellekler sayesinde normal bir HDD'ye göre çok daha iyi performans veriyor. İçerisindeki önbelleğe herhangi bir şey kuramazsın, veya müdahale edemezsin, o önbellek kısmı SSHD'nin firmware'i tarafından yönetiliyor.
SSD den mi daha iyi HDD den mi?
Normal bir HDD'den iyi, ancak normal bir SSD'den kötü.
Ben şahsen önermiyorum, genel olarak talep yok ve fiyatları biraz yüksek, ayrıca ülkemizde bulunması zor.
Normal SSD'lere yönelmek daha mantıklı.

En İyi Cevap
HDD den hızlı SSD den yavaş hibrit diskler.

Yeni nesil HDD diyebiliriz.

hibrit disk bildiğin HDD-SSD arası performans sunuyor
eğer HDD kadar yavaş bir şey istemiyorsanız SSDler de pahalıysa SSHD alabilirsiniz mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,825
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri