ıcewallowyou
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 255
Arkadaşlar fanlari temizlerken sadece 4 damla döküldü ama hemen 3 4 saniye icinde sildim biseh olurmu
Açmadım telden yaziyorumPC açıldımı sonra?
çalışır garanti benimArkadaşlar fanlari temizlerken sadece 4 damla döküldü ama hemen 3 4 saniye icinde sildim biseh olurmu
Bi açmayı dene işte. Açılırsa bir sıkıntı yoktur büyük ihtimal, açılmazsa ozaman yaz.Açmadım telden yaziyorum
Yok ya susamıştır rahat ol ferahlar anakart.Arkadaşlar fanlari temizlerken sadece 4 damla döküldü ama hemen 3 4 saniye icinde sildim biseh olurmu
Tekte açtım şuanBi açmayı dene işte. Açılırsa bir sıkıntı yoktur büyük ihtimal, açılmazsa ozaman yaz.
Cok gec actim suan sorunsuz bi sekilde acildiYok ya susamıştır rahat ol ferahlar anakart.
Hemen sildiysen 1 gün falan açma su kaldıysa buharlaşsın bekle sonra açılır merak etme
Kesin garanti çözüm böyledir kurumasını beklemekAçma, sakın açma. Bir köşeye köy ve tam olarak kurumasını bekle, ayrıca anakart güneş görmesin.
Ama şansına açılmışTekte açtım şuan
Cok gec actim suan sorunsuz bi sekilde acildi
Hocam 3-4 damla damlamış ve hemen silmiş zaten. İyice kurudur muhtemelen. O yüzden aç dedim.Açma, sakın açma. Bir köşeye köy ve tam olarak kurumasını bekle, ayrıca anakart güneş görmesin.
actım bıle suan sorunsuz bı sekılde calıstı1 gün bekle kurusun.
Açmayı sakın deneme.
sorunsuz tekte actım suanHocam 3-4 damla damlamış ve hemen silmiş zaten. İyice kurudur muhtemelen. O yüzden aç dedim.
actım bıle sorunsuz tekte calıstıAçma, sakın açma. Bir köşeye köy ve tam olarak kurumasını bekle, ayrıca anakart güneş görmesin.
strees testı yapar mısın sonra memtest fln stabılıte de bırsey varmıactım bıle suan sorunsuz bı sekılde calıstı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sorunsuz tekte actım suan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
actım bıle sorunsuz tekte calıstı