Google mı Opera Gx mi ?

Reaksiyon skoru
163
Arkadaşlar 1 2 saat önce Opera Gx e geçiş yaptım Google çok RAM tüketiyor diye . Fakat Resimde goruldugu gibi tek sekmede 500mb yiyor ramden 2 veya 3 sekme 700 900 leri goruyor .

Google dan farkı ne ? Google a gore daha hos , guzel gozukuyor hosuma gıttı fakat rami bu kadar kullanmıyor diye biliyordum neden boyle ?

eklenti kullanmıyorum , ram ve işlemci limit de kapalı ellemek ıstemedım . 8gb 3000mhz ram kullanıyorum.

Kısaca Google mı Opera GX mi ?

HANGİSİNİ KULLANMALIYIM ( BASKA TARAYICI ONEREBILIRSINIZ AMA GERCEKTEN RAM KULLANIMI FARKEDECEKSE )

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    108.3 KB · Hit: 104
MICROSOFT EDGE.

Opera ben ucuz zamandan beri opera kullanıyorum hiçbir sıkıtısı yok özellikleri yok yok zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

farkeder mi cidden ram tuketımı olarak

En çok ram diyen Chome Opera baya az yiyor açıkası Ama Microsfot edge ise az yiyor diye biliyorum yani

Arkadaşlar 1 2 saat önce Opera Gx e geçiş yaptım Google çok RAM tüketiyor diye . Fakat Resimde goruldugu gibi tek sekmede 500mb yiyor ramden 2 veya 3 sekme 700 900 leri goruyor .

Google dan farkı ne ? Google a gore daha hos , guzel gozukuyor hosuma gıttı fakat rami bu kadar kullanmıyor diye biliyordum neden boyle ?

eklenti kullanmıyorum , ram ve işlemci limit de kapalı ellemek ıstemedım . 8gb 3000mhz ram kullanıyorum.

HANGİSİNİ KULLANMALIYIM ( BASKA TARAYICI ONEREBILIRSINIZ AMA GERCEKTEN RAM KULLANIMI FARKEDECEKSE )
ben ikisini de kullandım
ve Opera GX de karar kıldım
bana daha hızlı geldi chrome'dan
tabii siz bilirsiniz :)

opera boşta 450mb ram yiyor google boşta 300 350 civarı ram yiyor

Google bence candır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,080
Üyeler
192,873
Son üye
Hamdibey
Geri