Yeni Microsoft Edge VS Opera GX

[
Yeni edge mükemmel olmuş. Zaten genelde o kadar sekme de açmayız edge önde gibi
Edge ilk sekmelerde Opera'ya göre biraz daha iyi diyebiliriz. Sonuç olarak düşük sekme kullanacak olanlar Edge çok sekme açarım diyenler Opera/Opera GX kullanabilir :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Emeğine saygısızlık falan yapmadım. Ve senin ''deli ediyorsunuz'' cümlen çok yanlış eleştiri de yapamayacak mıyız?
bilip bilmeden konuşuyorsun da o yüzden. Senin eleştiri anlayışın çok farklı demekki

crome neden kullanmamalıyız peki

[

Edge ilk sekmelerde Opera'ya göre biraz daha iyi diyebiliriz. Sonuç olarak düşük sekme kullanacak olanlar Edge çok sekme açarım diyenler Opera/Opera GX kullanabilir :)

bilip bilmeden konuşuyorsun da o yüzden. Senin eleştiri anlayışın çok farklı demekki
Bilip bilmediğimi nereden biliyorsun? Sadece eleştirdim ayrıca tartışmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum ha bu arada tartışma çıkarmanıda anlamsız buluyorum.

herkes bu forumda çok asabi herkes polat alemdarcılık oynuyor. Bundan sonra cevap yazmıycam yalnızca soru sorup okuycam

1 GB ile sınırladım operayı 1089MB' ı geçmiyor facebook youtube 8 da forum sekmesi.

crome neden kullanmamalıyız peki
chrome kullanmayın demiyorum zaten microsoft edge chromium tabanlı fakat chrome un biraz daha yavaş kaldığını söyleyebiliriz

1 GB ile sınırladım operayı 1089MB' ı geçmiyor facebook youtube 8 da forum sekmesi.
evet o yönü de çok güzel opera gx in

Benim için Edge daha mantıklı, zaten en fazla 1 2 sekme açık.
Tek şekilde Edge daha az ram yiyor, daha sade ve güzel bence.
Defender ile tam uyumlu ve gayet de hızlı, Edge adamdır.
Şu tel sürümünde acayip özellikler var ama stabil değil. Pc deki başarısı tek de maalesef yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,297
Üyeler
186,321
Son üye
f1ratdemir
Geri