Car Mechanic 2018 alınır m?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,576
Arkadaşlar bütçem sınırlı. Bu indirimde çok fazla para harcamak istemiyorum. Kendimi Kış indirimlerine saklayacağım. Ancak aklımda Car Mechanic 2018 var. Sizce 12TL değer mi? Yoksa biraz daha bekleyip kış yada sonbahar indirimden daha güzel ve çeşit oyunlar mı alayım?

Arkadaşlar bütçem sınırlı. Bu indirimde çok fazla para harcamak istemiyorum. Kendimi Kış indirimlerine saklayacağım. Ancak aklımda Car Mechanic 2018 var. Sizce 12TL değer mi? Yoksa biraz daha bekleyip kış yada sonbahar indirimden daha güzel ve çeşit oyunlar mı alayım?
Değebilir fakat ben almam şahsen,my summer car'a bakabilirsin araba tamir oyunlarından hoşlanıyorsan.

Benim 50 saatim var. 12 TL'ye değer ama optimizasyonu biraz kötü ayrıca oyunu SSD'ye yüklemek şart yoksa yüklemeler 30-40sn sürer. SSD'de 3-4 sn sürüyor.

Benim 50 saatim var. 12 TL'ye değer ama optimizasyonu biraz kötü ayrıca oyunu SSD'ye yüklemek şart yoksa yüklemeler 30-40sn sürer. SSD'de 3-4 sn sürüyor.
Peki DLC aldın mı?
DLC olmadan oynanır mı?
Car mechanic 15 çok seviyorum ve bayağı oynadım.

Peki DLC aldın mı?
DLC olmadan oynanır mı?
Car mechanic 15 çok seviyorum ve bayağı oynadım.
2015'inde almıştım. 2018'inde beleş oldukça aldım. 3-4 tane var şuan.
DLC şart değil ayrıca önemli DLC ücretsiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,379
Üyeler
184,441
Son üye
berkeaktask1
Geri