Dolandırıldımmı arkadaşlar ?

Dediğim gibi herkese göre değişiyor. Ben ucuz skin kullanamam. Ya sağlam bir bıçak olucak, yada pahalı skinler olucak. Hatta elimde pahalı skinler olsa bile bıçağa dönüştürmeye çalışırım. Ayrıca bıçağıda maç boyunca defalarca eline alıyorsun. Tabi düşük eloda nasıl bilmiyorum.
Supreme yim 1.4k saat var ekmek bıçağıyla bile oynamadan duramıyorum bıçak ayrı oluyor bro.

Eskiden skinchanger kullanıyordum,güzel bir histi.😐

Abi o kadar saatle o mertebeye çıkmak zor olmadı mı.Misal ben oyuna ilk başladığımda silver 3 tüm karsima adam çıkınca titrerdim şimdi konuşarak adam vuruyoruz.😁
Solo şekilde kasaılmıyor ki niyeyse, 125 winim var silver 6 üstüne atmadı niyeyse en az 25-30 kill alıyorum her maçım win neredeyse zaten başka hesap açtım onda 10 win aldım keleş attı beni :D Benim main hesapta bişey var belli ki

eyvah diss mi yedim sanki
Genelde yüksek elolarda, hatta oyunun genelinde bir yerden bir yere giderken bıçak çekilir. Mesafe kısa olsa bile hızlı gitmek için bıçak çekersin. O bıçak her türlü gözüküyor onlarca kez. Ben yüksek eloda oynuyorum bayadır alt eloları görmedim, izlemedim. O yüzden böyle bir şey yazdım :D

Beyler CS ölüyor diyorlar ekleyin de beraber girelim nick:Ahlunis
Rekabetçi:Mg 2 falan
Yoldaş: supreme
yim yoldaş kasıyorum arkadaş pek olmadığı için :)

Genelde yüksek elolarda, hatta oyunun genelinde bir yerden bir yere giderken bıçak çekilir. Mesafe kısa olsa bile hızlı gitmek için bıçak çekersin. O bıçak her türlü gözüküyor onlarca kez. Ben yüksek eloda oynuyorum bayadır alt eloları görmedim, izlemedim. O yüzden böyle bir şey yazdım :D
Beyler baktım çekemiyorum bıçağı dolandirildim gitti 600 TL xd

Bilindik sitelerde bu gut knife ucuzu yoktu burda vardı takas bani olan ile takas ettigim için çarpı olarak gözüküyor takas banini bekleseydim çekerdim
Sağlık olsun bende dolandırılmadim demem artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orada Trade kısmında boş gördüğün gibi. Orada bıçak olmalı, hediye etmişsin siteye. Takas banı bile olsa bıçak orda durur 3 gün sonra gelir
Takas bani olduğu için trade kısmının boş olması normal

Geri