ADATA SU750 Kullanan Bakabilir Mi?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
17,646
Merhaba;
ADATA SU750 SSD kullanan arkadaşım varsa benimle özelden iletişime geçebilir mi lütfen?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@keremcnsz24 hocam bildiğin kullanıcı var mı?

benim sistemimde var ama neyi merak ediyorsunuz? Çok aşırı bilgim yok malesef bu konularda henüz.

Bildiğim kadarıyla performanslı bir model o.

benim sistemimde var ama neyi merak ediyorsunuz? Çok aşırı bilgim yok malesef bu konularda henüz.
Hocam sana sorularım olacak öyle aman aman değil. Yılın f/p ssd sini bulmuş olabilirim. Rica etsem özelden devam edebilir miyiz?

Kronik için soracak olursan
Adata Su 630 ve 650 modellerinde kronik problem var onda yok diye biliyorum .

Kronik için soracak olursan
Adata Su 630 ve 650 modellerinde kronik problem var onda yok diye biliyorum .
Hocam Türkiye piyasasına yeni giren ve kullanıcısı çok olmayan bir ürün. Ayrıca bu fiyata DRAM ve SLC koymaları çok büyük bir avantaj. Eğer sorunu yoksa APACHER Panther 480 gb tahtını su750 ye bırakır benden demesi. Zira okuma yazma başta olmak üzere IOPS değerleri çok iyi

Hocam Türkiye piyasasına yeni giren ve kullanıcısı çok olmayan bir ürün. Ayrıca bu fiyata DRAM ve SLC koymaları çok büyük bir avantaj. Eğer sorunu yoksa APACHER Panther 480 gb tahtını su750 ye bırakır benden demesi. Zira okuma yazma başta olmak üzere IOPS değerleri çok iyi
Kullanan 2-3 kişi görmüştüm. Bir sıkıntı yoktu.

Gaming gen den alanlara test yaptırmak gerekir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,063
Üyeler
191,206
Son üye
d4rk.tech
Geri