vatanın izlediği yol

Vatan kazık değil. Vatan pahalı olmak zorunda. Gidiyor AVM’de tonla kira parası ödüyor. Bunun stopajı var, vergisi var, kurumsal giderleri var. Bir sürü personel çalıştırıyor. Maliyetleri yüksek. Öbür X şirketi gidiyor Allah’ın unuttuğu yerde depo tutuyor. İnternetten sipariş alıp yolluyor kargoluyor. Masrafı çok daha düşük. Doğal olarak fiyatlara yansıyor.
kanka tmm sen git o 6k 7k lık 10100'Lü sistemleri al kanka tammam mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatan kazık değil. Vatan pahalı olmak zorunda. Gidiyor AVM’de tonla kira parası ödüyor. Bunun stopajı var, vergisi var, kurumsal giderleri var. Bir sürü personel çalıştırıyor. Maliyetleri yüksek. Öbür X şirketi gidiyor Allah’ın unuttuğu yerde depo tutuyor. İnternetten sipariş alıp yolluyor kargoluyor. Masrafı çok daha düşük. Doğal olarak fiyatlara yansıyor.
o kadar teknoloji maazası var onlar neden pahalı değil onlarda açıyor o kadar mağaza
neden vatan pahalı
aynısını diğer mağazalarda yapıyor

kanka yesn't daha iyi olurdu sanki

Yoo. Gittim internetten sistem dizdim. Niye Vatan’a kürekle para dökeyim? Sadece piyasa şartlarında durumu açıklamaya çalışıyorum.

o kadar teknoloji maazası var onlar neden pahalı değil onlarda açıyor o kadar mağaza
neden vatan pahalı
aynısını diğer mağazalarda yapıyor

kanka yesn't daha iyi olurdu sanki

yani olurdu dur onuda atiyim

1234.jpg

Yoo. Gittim internetten sistem dizdim. Niye Vatan’a kürekle para dökeyim? Sadece piyasa şartlarında durumu açıklamaya çalışıyorum.
vatan dozu kaçırdı
fiyatlar dozu kaçtı
evet hadi 500tl fark olsun ama ederi 4500 olan sisteme de 1000tl fazla ekleyereke satmazsın yani

RTE versionu demeyi unuttum

vatan dozu kaçırdı
fiyatlar dozu kaçtı
evet hadi 500tl fark olsun ama ederi 4500 olan sisteme de 1000tl fazla ekleyereke satmazsın yani

Silivri soguktur hocam karıştırmayın beni oraya

gerçekten bunlar kadar tekelleşmeye başlayan bir marka görmedim
coğu anne babayı kandırıyorlar sahte ilgi ile
aslında aile kazıklandığını bilmiyor
ondan sonra gerçekten üzülüyorum adam vatana güveniyor ama kazık
hepsi demiyorum ama vatandan alanların bir kısmı bu
internet alışverişi vatandan daha iyidir
fiyatı adam 5 k da yapıyor 8k'da çünkü adam oradan alıcak
ama indirimlerde güzel oluyor onba bişey diyemem
ancak iyi sistemler iyi uygun cihazlarda var ancak benim gördüğüm kadari ile normalden hep pahalı
(bu bir görüştür lütfen bunu nesnel görmeyiniz)
Vatan bam bam bam.

Haklılık payın var gerçekten.

Kimse boş konuşmasın. Vatan' da KDV indirimi olunca öküz gibi indirim oluyor. Bazı hazır sistemleri de karlı oluyor. Gözümde ki en güvenilir teknoloji mağazası benim. Müşteri hizmetleri çok sağlam. Olay fırsatı yakalamak. ;)

vatan dozu kaçırdı
fiyatlar dozu kaçtı

4500 liralık sistemi o piyasa şartlarında 5500’e satarsın. Gelir gider meselesi. Maliyeti 5 TL olan ürün neden restoranda 40 TL’ye satılıyor mesela? Sadece açgözlülükten mi?

Kimse boş konuşmasın. Vatan' da KDV indirimi olunca öküz gibi indirim oluyor. Bazı hazır sistemleri de karlı oluyor. Gözümde ki en güvenilir teknoloji mağazası benim. Müşteri hizmetleri çok sağlam. Olay fırsatı yakalamak. ;)
indirimlerine güzel dedim zaten

gerçekten bunlar kadar tekelleşmeye başlayan bir marka görmedim
coğu anne babayı kandırıyorlar sahte ilgi ile
aslında aile kazıklandığını bilmiyor
ondan sonra gerçekten üzülüyorum adam vatana güveniyor ama kazık
hepsi demiyorum ama vatandan alanların bir kısmı bu
internet alışverişi vatandan daha iyidir
fiyatı adam 5 k da yapıyor 8k'da çünkü adam oradan alıcak
ama indirimlerde güzel oluyor onba bişey diyemem
ancak iyi sistemler iyi uygun cihazlarda var ancak benim gördüğüm kadari ile normalden hep pahalı
(bu bir görüştür lütfen bunu nesnel görmeyiniz)
kazık olmasının nedeni şu , hepsi burada itopya incehesap vs online sitelerde çalışan az olduğundan dolayı sergi masrafı teşhir ürün masrafı depo masrafı yok bu adamlarda. çalışan ücreti mağaza kirasi sergi masrafı depo masrafı derken , mağaza fiyatları o yüzden pahalıdır. teknosa vatan media markt bu yüzden pahalıdır. yoksa adamda istersen uyguna vermek satış yapmak. Maalesef böyle bu işler. o yüzden indirimi beklemek gerekiyor çoğu internet mağazındanda uygun oluyor harbi indirim yaptıklarında. ben MSI RTX 2070 GAMING ekran kartlı sistemi 6200 TL'ye aldım vatandan.

Geri