300tl Klavye önerisi

cihaTT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
850
Arkadaşlar mekanik ve rgb olmak şartıyla 300tle kadar klavye önerebilir misiniz .Max 320tl falan olabilir.

Arkadaşlar mekanik ve RGB olmak şartıyla 300tle kadar klavye önerebilir misiniz .Max 320tl falan olabilir.
Çok sağlam bir klavye. RGB olmasada kızıl ötesi switchleri var 0.2 ms. Bu bütçede RGB bulmanız çok zor. RGB buluruz ama çok kalitesiz olur. Bunu alın memnun kalacağınızı temin ederim.

RGB değil bu warlock rainbow direkt rgb modeli bulunmuyor diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pardon ogre rainbowmuş ama yinede rainbow rgb değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam üstüne çıkabiliyorsanız --> https://www.incehesap.com/gamepower-ogre-rgb-mekanik-klavye-fiyati-44168/

Mekanik değil hocam membran. Ne kadar logi kaliteli bir marka olsada arkadaş RGB ve Mekanik şartıyla demiş.
Kanka zaten yazdım mekanik değil diye ama mesela gidip gamepower filan alacağıma kalitlei membran almak şahsen daha güzel gamepower çok sıkıntılı gibi klavyede.

Kanka zaten yazdım mekanik değil diye ama mesela gidip gamepower filan alacağıma kalitlei membran almak şahsen daha güzel gamepower çok sıkıntılı gibi klavyede.
Ben kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim inşallahta görmem

Ogre kullanıyorum zaten kullananlar da memnun , ama warlock hem sıkıntılı hemde kullananların memnun olmadığı bir klavye
Warlock alcaktım bir ara sorunları sıkıntıları gördüm vazgeçtim ogre almayı düşünüyorum rainbow veya rgb alırım.

Geri