Çok sağlam bir klavye. RGB olmasada kızıl ötesi switchleri var 0.2 ms. Bu bütçede RGB bulmanız çok zor. RGB buluruz ama çok kalitesiz olur. Bunu alın memnun kalacağınızı temin ederim.Arkadaşlar mekanik ve RGB olmak şartıyla 300tle kadar klavye önerebilir misiniz .Max 320tl falan olabilir.
RGB değil bu warlock rainbow direkt rgb modeli bulunmuyor diye biliyorumhttps://www.pttavm.com/gamepower-wa...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.60.3 bu olabilir linkden banlanmak istemem
Bu var 350 liye RGB ama mekanik değil.Arkadaşlar mekanik ve RGB olmak şartıyla 300tle kadar klavye önerebilir misiniz .Max 320tl falan olabilir.
Mekanik değil hocam membran. Ne kadar logi kaliteli bir marka olsada arkadaş RGB ve Mekanik şartıyla demiş.Bu var 350 liye RGB ama mekanik değil.
![]()
LOGITECH G G213 Prodigy RGB Türkçe Q Oyuncu Klavyesi | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G213 Prodigy RGB Türkçe Q Oyuncu Klavyesi | Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananwww.mediamarkt.com.tr
Kanka zaten yazdım mekanik değil diye ama mesela gidip gamepower filan alacağıma kalitlei membran almak şahsen daha güzel gamepower çok sıkıntılı gibi klavyede.Mekanik değil hocam membran. Ne kadar logi kaliteli bir marka olsada arkadaş RGB ve Mekanik şartıyla demiş.
Ben kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim inşallahta görmemKanka zaten yazdım mekanik değil diye ama mesela gidip gamepower filan alacağıma kalitlei membran almak şahsen daha güzel gamepower çok sıkıntılı gibi klavyede.
Ogre mi yoksa warlock filan mı ?Ben kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim inşallahta görmem
Ogre kullanıyorum zaten kullananlar da memnun , ama warlock hem sıkıntılı hemde kullananların memnun olmadığı bir klavyeOgre mi yoksa warlock filan mı ?
Warlock alcaktım bir ara sorunları sıkıntıları gördüm vazgeçtim ogre almayı düşünüyorum rainbow veya rgb alırım.Ogre kullanıyorum zaten kullananlar da memnun , ama warlock hem sıkıntılı hemde kullananların memnun olmadığı bir klavye
Mekanik değil hocam membran. Ne kadar logi kaliteli bir marka olsada arkadaş RGB ve Mekanik şartıyla demiş.
Şu siteden alsam kaç güne gelir ogre kafama yattı gibi https://www.pttavm.com/gamepower-wa...um=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.51Ogre kullanıyorum zaten kullananlar da memnun , ama warlock hem sıkıntılı hemde kullananların memnun olmadığı bir klavye