bu sistem ile yayın açabilirmiyim

Reaksiyon skoru
64
4700TL
oynadıgım oyunlar;
csgo,lol,pubg,gta5

açarsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rami 16 yap ama

açarsın ama rami yükseltmeye öncelik ver genede

Upload hızınız nedir, bu sistem ile yaparsınız gibi duruyor fakat giriş seviye yaparsınız çok kaliteli bir yayın yapabileceğinizi sanmıyorum.

@atachu RAM ile alakası nedir, onu merak ettim :)

Upload hızınız nedir, bu sistem ile yaparsınız gibi duruyor fakat giriş seviye yaparsınız çok kaliteli bir yayın yapabileceğinizi sanmıyorum.

@atachu RAM ile alakası nedir, onu merak ettim :)
yayın açıkken daha fazla performans alır diye biliyorum
min 8 gb ram istiyor bildiğim kadarıyla twitch zaten eğer ramle bir ilgisi olmasaydı böyle bir zorunluluk olmazdı diye düşündüm bende :)

yayın açıkken daha fazla performans alır diye biliyorum
min 8 gb ram istiyor bildiğim kadarıyla twitch zaten eğer ramle bir ilgisi olmasaydı böyle bir zorunluluk olmazdı diye düşündüm bende :)
Sizin söylediğiniz olay her zaman mevcut, 16GB ile tabii ki daha iyi bir performans alır.

Fakat yayın olayı ekran kartı, işlemci ve internet hızı ile alakalıdır daha çok.

işlemci olarak r5 2600 veya r5 2600x alırsan yayın ve render için daha iyi olabilir. Tabi bununlada yapabilirsin. Fakat bütçen varsa dedigim işlemcilerden birini alsan daha iyi olur.
Bı sistem daha var Sistem 2 ama 200 TL fazla ama acaba 200 TL fark ödemeye değermi kasası ve Psu sunun markasını hiç duymadım

Rami 16 yap devam et bende senin sistemine göre çöp denilecek bir sistem var idare eder bir şekilde yayın yapabiliyorum. i3 9100f (AMD niye almadın demeyin aldığım zaman bunu yapmak daha mantıklıydı.) rx 570 4gb 8 gb ram

Bu arada hangi uygulama/oyunda yayın yapacağınız da önemli etken ben rainbow six yapıyorum ondan da kaynaklı olabilir. Ayarlak en yüksekte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,177
Üyeler
192,920
Son üye
Bektasimov
Geri