Yardım

problem olmaz diye biliyorum ama ekran kartının modeline bağlı,güçlü bir kart olursa darboğaz yapabilir işlemciyle

2gb ram ile CS 1.6 gibi oyunların üstüne çıkamazsınız. İlerde takviyelerseniz iyi olur. Ekran kartı alırken bütçeniz ile alabileceğiniz en güçlü kartı almaya odaklanmalısınız. Gerektiğinde sistemi günceller çok daha fazla performans alırsınız.

2gb ram ile CS 1.6 gibi oyunların üstüne çıkamazsınız. İlerde takviyelerseniz iyi olur. Ekran kartı alırken bütçeniz ile alabileceğiniz en güçlü kartı almaya odaklanmalısınız. Gerektiğinde sistemi günceller çok daha fazla performans alırsınız.
Zaten pek bir şey yaptığım yok 1.gb ekran kartı varken lolde 70 FPS alıyordum 2 yaparsam düşüş olur mu diye sordum. :)

önceki ekran kartın neydi

önceki ekran kartın neydi
Markasını bende tam bilmiyorum hes miydi neydi 10 yıllık pc geçenlerde fandan ses gelmeye başladı onu tamire gönderdim şimdi yenisini almayı planlıyorum ama.iste 2gb ram var PC de ekran kartı yükselince performans düşer mi diye korkuyorum

Zaten pek bir şey yaptığım yok 1.gb ekran kartı varken lolde 70 FPS alıyordum 2 yaparsam düşüş olur mu diye sordum. :)
Düşüş olmaz artış olur fakat çok bir şey bekleme. R7 240 dediğin öyle güçlü bir kart değil. Sana LoL de 15 20 FPS den fazla da bir artış vermez. Daha güçlü bir karta yönelmek gerek.

Düşüş olmaz artış olur fakat çok bir şey bekleme. R7 240 dediğin öyle güçlü bir kart değil. Sana LoL de 15 20 FPS den fazla da bir artış vermez. Daha güçlü bir karta yönelmek gerek.
Haklısın ama işte bütçe buna el veriyor yakın zamanda 2gb ram eklerim üstüne hayırlısı ne olursa artık

ramin özelliklerine falan bakıp öyle aynısından al yoksa sıkıntı olur mesela önceki 1600mhz ise yeni alacağın ramda 1600mhz olmalı

Geri