Neler Yeni

PlayStation 4 slim 500gb teşhir alınır mı?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar 4 yıldır kahrımı çeken xbox one s cihazımı 2 kol 2 cd oyun ile satacağım 2500 TL gibi bir fiyata zaten kollardan bir tanesinde kablo ile bağlamayın a çalışmıyor 1 kolun parasını almadım.
PlayStation 4 e geçme sebebim=
Daha çok kol alternatifi var.
Kırılabilir olması.
Daha haWli olması
Xbox dan sıkılmam
Uygun fiyat.
4 yıllık ürünümü satıp 1 yıl garantili sıfır bir cihaz alabilmek için.
Ama ürüne teşhir demişler ama kozmetik. Sizce alınır mı? Alan var ise deneyimlerini benimle paylaşırlarsa minnettar olurum.
2300tl

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Arkadaşlar 4 yıldır kahrımı çeken xbox one s cihazımı 2 kol 2 cd oyun ile satacağım 2500 TL gibi bir fiyata zaten kollardan bir tanesinde kablo ile bağlamayın a çalışmıyor 1 kolun parasını almadım.
Kırılabilir olması.
Daha haWli olması
Xbox dan sıkılmam
Uygun fiyat.
Ama ürüne teşhir demişler ama kozmetik. Sizce alınır mı? Alan var ise deneyimlerini benimle paylaşırlarsa minnettar olurum.
2300tl
Xbox 2500 liraya satılır mı bilemem. Biraz fazla geldi bana. Ve linkteki ürünü almayın. Onun yerine 2. el daha temiz bulabilirsiniz.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Adem
Teşir ürünleri direkt Turkcell, Vatan gibi bir yerden elden veya tanıdığın bir mağazadan almadığın sürece internetteki en büyük yalandır. 2. el cihazları temizleyip teşir ürünü diye satarlar. İkinci elde 1500 liraya satmamak için teşir ürünü diye 2.250 liraya satarlar. Bunun aksi de vardir illa elbet ama %1'den fazla değil.

Son düzenleme:
Yurt dışından PS5/Digital veya Xbox Series S/X alın.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
Kırılabilir olması.
Daha haWli olması
Xbox dan sıkılmam
Uygun fiyat.
2300tl
2500 liraya satabilirmisin çok zor bende satıyordum 2 hafta da satılmadı hemde hatasız garantili 1300 liraya kadar düştüm öyle satıldı.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınabilir. Ama türkiye garantili değik bunu dikkate alın. Yine de 2. el almak daha mantıklı. Sıfır fiyatlar gereksiz pahalı.
Hocam bendekini satıp 2. El almak istemiyorum hem garantisi yok bozulsa ortada kalacağım. Zaten 2 3 şey daha satacağım eğer alınabilir diyorsanız alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

2500 liraya satabilirmisin çok zor bende satıyordum 2 hafta da satılmadı hemde hatasız garantili 1300 liraya kadar düştüm öyle satıldı.
Olmazsa 2000 e satarım.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
Hocam bendekini satıp 2. El almak istemiyorum hem garantisi yok bozulsa ortada kalacağım. Zaten 2 3 şey daha satacağım eğer alınabilir diyorsanız alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olmazsa 2000 e satarım.
:) çok zor deneyin inşallah satarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,417
Üyeler
172,373
Son üye
kadindoven31