Playstation 5 cidden alınır mı?

Fabrizio Romano

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
20,746
Aklıma esiyor da PS5 almak, almak mantıklı mı? Zaten PS5 almak istiyorsam Exclusive oyunlar için alırım da almak mantıklı mı?

Aklıma esiyor da PS5 almak, almak mantıklı mı? Zaten PS5 almak istiyorsam Exclusive oyunlar için alırım da almak mantıklı mı?
Ben alsam Xbox alırdım. Ps4 kullandım güzel değil bence.

Ya zaten Exclusive sevdiğim için bu ps2 varken keçili bir oyun vardı o heralde yenisi çıkacakmış. God of War filan çıkacağı için alasım var. Ama işte kararsızım. 2 seçeneğim var Ekran kartını satıp üstüne 4-5k daha koyup RTX 3070 ve işlemci de alabilirim ama zaten PC var bilemedim hiç.
Ben alıcak olsam xbox alırdım sanırım.
ama ps5 de alınır

Ya zaten Exclusive sevdiğim için bu ps2 varken keçili bir oyun vardı o heralde yenisi çıkacakmış. God of War filan çıkacağı için alasım var. Ama işte kararsızım. 2 seçeneğim var Ekran kartını satıp üstüne 4-5k daha koyup RTX 3070 ve işlemci de alabilirim ama zaten PC var bilemedim hiç.
Şimdi ki sistemin ne?

Kendini kapatma sorunları varmış. Sen bilirsin.

Benim param olsa alırım ama bu seferde oyunlar çok pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

R5 3600X
B550
RTX 2070 Super
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bizim inceleme kanalları ilk biz yayınlayalım diye uğraşıyorlar detaylı inceleseler ne güzel olacak...
Sistemin iyiymiş ps5 al bence

2021'de Türkiye'ye gelecek dijital olanı alabilirsin. Hem sorunları da çözülmüş olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,736
Üyeler
188,153
Son üye
cemkaraca
Geri