Darkseed32
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 193
Dostlar bu iki İşlemci arasındaki fps farkı kaç olur ? Ekran kartı 2060
Hocam işlemciler neler?Dostlar bu iki İşlemci arasındaki fps farkı kaç olur ? Ekran kartı 2060
R3 3100 var bende 0 aldım anan 2060 ı yeterli besleyemez diye iade edip 3500x alayım diyorumHocam işlemciler neler?
????!Hocam işlemciler neler?
Hiç gerek yok.R3 3100 var bende 0 aldım anan 2060 ı yeterli besleyemez diye iade edip 3500x alayım diyorum
hocam ne diyosunuzanan 2060 ı yeterli besleyemez
Stock olarak hafif de olsa darboğaz yapıyor.Hiç gerek yok.
Besler rahatlıkla.
Orası doğru ama satıp 3500x almak mantıksız.Stock olarak hafif de olsa darboğaz yapıyor.
Hele warzone a BF ye hiç girmeyelim, rahat besliyor denemez.
Orası doğru zaten stock fanla bile güzel o.c olan bir işlemci mimarisi sayesinde.Orası doğtu ama satıp 3500x almak mantıksız.
Ayrıca 3100 aldıysa oc yapmadan da olmaz.
O işlemci stok fanla bile ısınmıyor.
Oc yaptığımda girdiğim her oyunda gpu kullanımı %90 üstü görürmüyüm?Orası doğru ama satıp 3500x almak mantıksız.
Ayrıca 3100 aldıysa oc yapmadan da olmaz.
O işlemci stok fanla bile ısınmıyor.
Hiç ama hiç mantıklı değil.Orası doğru zaten stock fanla bile güzel o.c olan bir işlemci mimarisi sayesinde.
Ama satıp 3500X almak bence mantıklı olur çünkü aldığı karttan daha fazla verim alacak.
Ekran kartından tam verim almak için onu çok rahat besleyebilecek bir işlemci gerekir.
3100 e oranla oyunlarda ortalama kaç fps artış olur?Orası doğru zaten stock fanla bile güzel o.c olan bir işlemci mimarisi sayesinde.
Ama satıp 3500X almak bence mantıklı olur çünkü aldığı karttan daha fazla verim alacak.
Ekran kartından tam verim almak için onu çok rahat besleyebilecek bir işlemci gerekir.
%90 ı bırak bir miktar oc yaparsan hiç darboğaz yaşamazsın diyebilirim.Oc yaptığımda girdiğim her oyunda gpu kullanımı %90 üstü görürmüyüm?