Gayet normal bu ss'de stabilde şuan başlatınca yükselir.occt de sonuçlar böyle normal mi
bu test nasıl sence ?Test yap ona göre yorumlayalım.
Sistemi alalı 15 gün olduTest yap ona göre yorumlayalım.
Ne testi yaptın? Kaç dakika?bu test nasıl sence ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sistemi alalı 15 gün oldu
OCCT testi yaptım ekran kartı testi. 5 dakika da ilk turda 20 hata ikinci turda ise 3hata gösterdi.Ne testi yaptın? Kaç dakika?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şuradaki testleri uygun parçalara yaparsan daha iyi olur:
![]()
Donanımlara Hangi Testleri Uygulamalıyız?
Donanımlara hangi testleri nasıl yapmalıyız? Bilgisayarlardaki sorunları nasıl buluruz?donanimkilavuzumm.blogspot.com
Hocam OCCT nın gpu testinde hatalar olabiliyor sen benim attigim linkteki testleri yap.OCCT testi yaptım ekran kartı testi. 5 dakika da ilk turda 20 hata ikinci turda ise 3hata gösterdi.
Tamamdır eyvallah saolasınHocam OCCT nın gpu testinde hatalar olabiliyor sen benim attigim linkteki testleri yap.
Rica ederim yazıda her sayı anlattım. Belirttiğim gibi yapıp sonucları at yorumlayalım.Tamamdır eyvallah saolasın
Tüm şeyleri yaptım Ramlarim Oc'lu iken işlemci AIDA64'de hata verdi Ama Ramlerin frekansını düşürünce hata felan vermedi yaklaşık 2,5 3 saattir oyun oynuyorum oyunumda bir kapanma yaşanmıyor.Rica ederim yazıda her sayı anlattım. Belirttiğim gibi yapıp sonucları at yorumlayalım.
Hayırlı olsun!Tüm şeyleri yaptım Ramlarim Oc'lu iken işlemci AIDA64'de hata verdi Ama Ramlerin frekansını düşürünce hata felan vermedi yaklaşık 2,5 3 saattir oyun oynuyorum oyunumda bir kapanma yaşanmıyor.
Yani sorun ramlerin oc'Tüm şeyleri yaptım Ramlarim Oc'lu iken işlemci AIDA64'de hata verdi Ama Ramlerin frekansını düşürünce hata felan vermedi yaklaşık 2,5 3 saattir oyun oynuyorum oyunumda bir kapanma yaşanmıyor.
Teşekkür Ederim dostum.Hayırlı olsun!
Sıkıntısızca ömür boyu bol FPS'lerle kullanırsın inşallah dostum.
Ram iniz ne?Yani sorun ramlerin oc'
Teşekkür Ederim dostum.Yani sorun ramlerin OC'lu olması mı ?