lga 775 işlemci önerisi

Anakartının modeli nedir? Bir ihtimal 4 çekirdekli işlemcileri desteklemiyor olabilir.
Ben olsam bir Q9500'e 200 TL'den fazla vermezdim.
Burada çok daha ucuz.

GeT olmadan da alabilirsin. Bu satıcı oldukça güvenilirdir, zaten siteye 2007 yılında kayıt olmuş yani dolandırıcı olsa çoktan banlanırdı.
Ayrıca daha önce kendisinden alışveriş yaptım, herhangi bir endişen olmasın yani.
teşekkür ederim anakartım destekliyor sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartının modeli nedir? Bir ihtimal 4 çekirdekli işlemcileri desteklemiyor olabilir.
Ben olsam bir Q9500'e 200 TL'den fazla vermezdim.
Burada çok daha ucuz.

GeT olmadan da alabilirsin. Bu satıcı oldukça güvenilirdir, zaten siteye 2007 yılında kayıt olmuş yani dolandırıcı olsa çoktan banlanırdı.
Ayrıca daha önce kendisinden alışveriş yaptım, herhangi bir endişen olmasın yani.
sadece istanbula mı servis yapıyor

E5450 ısınan bir işlemci , nasıl ısınan bir işlemci değil ?
Sadece ısındığı halde performansını kaybetmiyor.

Ben ordan aldım dostum , sıfır gibi geldi işlemci 2.el yazmasına rağmen. Şu anlık bir sıkıntı yok.
Attığınızı Q9500 zannettim. Güvenilirliği hakkında bir bilgim yok.
birde ininal ile oluyor mu

Son düzenleme:
teşekkür ederim anakartım destekliyor sağol

sadece istanbula mı servis yapıyor

birde ininal ile oluyor mu
Attığım iki link de İstanbula servis yapar. Ancak attığım ikinci linkten ininal kart ile alışveriş yapmak istiyorsan karşıdaki kişinin de bir İninal kartı olması lazım, bildiğim kadarıyla İninal kart ile farklı banka kartlarına EFT yapılmıyor. Ancak ilk linkten ininal ile alabilirsin.

Attığım iki link de İstanbula servis yapar. Ancak attığım ikinci linkten ininal kart ile alışveriş yapmak istiyorsan karşıdaki kişinin de bir İninal kartı olması lazım, bildiğim kadarıyla İninal kart ile farklı banka kartlarına EFT yapılmıyor. Ancak ilk linkten ininal ile alabilirsin.
bunumu ininalle alabilirim ve bu mu sadece istanbula servis ediyor ben bursada yaşıyorum da

gigabyte g31 anakrtım var. iyi bir işlemci istiyorum ama 100 TL ile 170 TL arası olursa iyi olur çok bütçem yok. aşırı iyi bir işlemcide istemyio rum. hangisini önerirsiniz
X5460 tam bir oc manyağı güzel bi soğutucu ve anakartın mosfet soğutucu üzerine birtanede fan koyarsın

Fanınız varmı kalın? Anakartınızda modlu bios attinizmi
soğutucum stok fan bütçem 170 180 arası. zaten core 2 quad q9500 almayı düşünüyorum anakartıma nasıl bios atacağım bilmiyorum yardım edermisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,113
Üyeler
186,990
Son üye
DasIstNoggerMAN
Geri