Kemal Salih
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 268
- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim anakartım destekliyor sağolAnakartının modeli nedir? Bir ihtimal 4 çekirdekli işlemcileri desteklemiyor olabilir.
Ben olsam bir Q9500'e 200 TL'den fazla vermezdim.
Burada çok daha ucuz.
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
GeT olmadan da alabilirsin. Bu satıcı oldukça güvenilirdir, zaten siteye 2007 yılında kayıt olmuş yani dolandırıcı olsa çoktan banlanırdı.
Ayrıca daha önce kendisinden alışveriş yaptım, herhangi bir endişen olmasın yani.
![]()
Q9500 islemci - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 830298403
Q9500 islemci - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece istanbula mı servis yapıyorAnakartının modeli nedir? Bir ihtimal 4 çekirdekli işlemcileri desteklemiyor olabilir.
Ben olsam bir Q9500'e 200 TL'den fazla vermezdim.
Burada çok daha ucuz.
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
GeT olmadan da alabilirsin. Bu satıcı oldukça güvenilirdir, zaten siteye 2007 yılında kayıt olmuş yani dolandırıcı olsa çoktan banlanırdı.
Ayrıca daha önce kendisinden alışveriş yaptım, herhangi bir endişen olmasın yani.
![]()
Q9500 islemci - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 830298403
Q9500 islemci - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
birde ininal ile oluyor muE5450 ısınan bir işlemci , nasıl ısınan bir işlemci değil ?
Sadece ısındığı halde performansını kaybetmiyor.
Ben ordan aldım dostum , sıfır gibi geldi işlemci 2.el yazmasına rağmen. Şu anlık bir sıkıntı yok.
Attığınızı Q9500 zannettim. Güvenilirliği hakkında bir bilgim yok.
Son düzenleme: