- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 12,000
Anakartın nedir?soğutucum stok fan bütçem 170 180 arası. zaten core 2 quad q9500 almayı düşünüyorum anakartıma nasıl bios atacağım bilmiyorum yardım edermisin
Anakartın nedir?soğutucum stok fan bütçem 170 180 arası. zaten core 2 quad q9500 almayı düşünüyorum anakartıma nasıl bios atacağım bilmiyorum yardım edermisin
Anakartın nedir?
Hocam anakartınız sol at tarafında rev li bir şey yazar onu bana tam soylermisiniz![]()
GA-G31M-ES2L (rev. 2.x) Overview | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for...www.gigabyte.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
GA-G31M-ES2L (rev. 2.x) Overview | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for...www.gigabyte.com
kusura bakmayın ama anakart şu an yanımda değil. ama rev 2 diye biliyorumHocam anakartınız sol at tarafında rev li bir şey yazar onu bana tam soylermisiniz
Hocam 2 tane verisyonu var kartinkusura bakmayın ama anakart şu an yanımda değil. ama rev 2 diye biliyorum
bir dakika bi sorayım şu anda anakart kuzenimde deHocam 2 tane verisyonu var kartin
Tamamdırbir dakika bi sorayım şu anda anakart kuzenimde de
Bunun için soruyorumbir dakika bi sorayım şu anda anakart kuzenimde de
kusura bakmayın şu anda evde değilmiş odaTamamdır
Bunun için soruyorum
Sıkıntı yok hocam.ben buralardayim bana yazarsınızkusura bakmayın şu anda evde değilmiş oda![]()
peki sağolunSıkıntı yok hocam.ben buralardayim bana yazarsınız![]()
1.1 mişSıkıntı yok hocam.ben buralardayim bana yazarsınız![]()
Hocam fotoğraf atarmisiniz daha iyi olurpeki sağolun
1.1 miş
o şansım yok. ama rev 1.1 miş eve gelmiş şimdiHocam fotoğraf atarmisiniz daha iyi olur
Hata şansımız sıfır olması için dedim hocam tamam şimdi bakiyim.beno şansım yok. ama rev 1.1 miş eve gelmiş şimdi