Çözüldü✓ Beyler PC alimiyo yardi. Seri

Ekran kartını sök sonra çıkarıp tak biosa girip fotoğraf at X.M.P Açalım ramin nedir ?
Ee cikarip taktim simdi baglicam kablolari ram gskill 8 gb 3000 mhz ama 2133 mhzde calisiyo 3000 e cekerken batti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu çıkarıp takman yetecektir biosu resetliyor ayarları yine yaparsın oyunların gitmez.Alıntıyı görüntüle
Abi olmadi lutfen yardim

Son düzenleme:
PC açıldı mı?

Knk olmuyo cikardim taktim gene olmuyo lutfen yardim ailem duyarsa fena olcak

Kasa aciliyo zaten ekran gelmiyo
ekran kartını dogru taktın mı ? güç bağlantısnı yaptın mı ? kabloyu ekran kartına mı taktın

Şimdi sakin ol.
Bana baştan beri yaptıklarını anlat.

ekran kartını dogru taktın mı ? güç bağlantısnı yaptın mı ? kabloyu ekran kartına mı taktın
Ekran kartini guc baglantilari sokmedimki sadece cikardim erkan kartini pili cikarip taktim ekran karini geri taktim ram gibi

Şimdi sakin ol.
Bana baştan beri yaptıklarını anlat.
Dedigim gibi ram frekansini arttircaktim sonra profile 1 cikmiyodu enable ve disable yaziyodu enableye bastjm ve ekran gelmemeye basladi

Ekran kartini guc baglantilari sokmedimki sadece cikardim erkan kartini pili cikarip taktim ekran karini geri taktim ram gibi

Dedigim gibi ram frekansini arttircaktim sonra profile 1 cikmiyodu enable ve disable yaziyodu enableye bastjm ve ekran gelmemeye basladi
pili çıkar 5 dk bekle ama pc prize bağlı olmasın dostum

Bak şimdi bios pilini çıkar 1-2 dakika bekle sonra tak olmazsa bir daha etiketle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,288
Üyeler
188,913
Son üye
ICelal
Geri