Tahmin edeyim klavye James Donkey 610sTuşa basmama rağmen yanmıyor.Neden olabilir?
Sen bir konu daha açmıştın A tuşu cift basiyordu herhalde ayni klavyemiydi bence garantiye bir yolla sen onuPhilips spk8614 klavye
Evet daha önce öyle bir konu açmıştım hocam.Bu neden olabilir acaba?Işık neden yanmıyor olabilir?Sürücüyü nasıl kaldırabilirim?Sen bir konu daha açmıştın A tuşu cift basiyordu herhalde ayni klavyemiydi bence garantiye bir yolla sen onu
Led arzalanmış olabilir ilk akıla bu gelebilir bu tuş ışığı yanmasa bile çalişiyor muEvet daha önce öyle bir konu açmıştım hocam.Bu neden olabilir acaba?Işık neden yanmıyor olabilir?Sürücüyü nasıl kaldırabilirim?
Excel'de bir hücre seç yön tuşlarına her bastığınızda bir sonraki hücreye geçer ama Scroll Lock tuşu açık olduğunda yön tuşlarına her bastığınızda sayfayla birlikte (yani sayfanın kendisi) hareket ediyor mu diye bak.nasıl anlayabilirim hocam onu?
excel kullanmıyorum hocam.Başka nasıl anlaşılır acaba?Excel'de bir hücre seç yön tuşlarına her bastığınızda bir sonraki hücreye geçer ama Scroll Lock tuşu açık olduğunda yön tuşlarına her bastığınızda sayfayla birlikte (yani sayfanın kendisi) hareket ediyor mu diye bak.
Office programi varsa oradada kullanabilirsin ayni şekilde bu iki program dısında çok bir işlevi yok zatenexcel kullanmıyorum hocam.Başka nasıl anlaşılır acaba?
Aygıt yöneticisinden cihazı kaldır yaptım.İki Hıd Klavye aygıtınıda kaldırdım,tekrar taktım.Fakat yeniden kurmadı.Tamamen klavyeyi kaldırma yok mu acaba?Ayrıca dediğim A tuşunu çıkartıp silikon sprey yağlayıcı sıktım.Bundan önce scroll lock yanıyor muydu hatırlamıyorum.Office programi varsa oradada kullanabilirsin ayni şekilde bu iki program dısında çok bir işlevi yok zaten
O konuda nasil yapacağini tam bilmiyorum yanliş söylemeyeyimAygıt yöneticisinden cihazı kaldır yaptım.İki Hıd Klavye aygıtınıda kaldırdım,tekrar taktım.Fakat yeniden kurmadı.Tamamen klavyeyi kaldırma yok mu acaba?Ayrıca dediğim A tuşunu çıkartıp silikon sprey yağlayıcı sıktım.Bundan önce scroll lock yanıyor muydu hatırlamıyorum.
Hocam scroll lock ışığı yanıyorO konuda nasil yapacağini tam bilmiyorum yanliş söylemeyeyim
.O konuda nasil yapacağini tam bilmiyorum yanliş söylemeyeyim