Scrool Lock tuşu ışığı yanmıyor

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Tuşa basmama rağmen yanmıyor.Neden olabilir?

Sen bir konu daha açmıştın A tuşu cift basiyordu herhalde ayni klavyemiydi bence garantiye bir yolla sen onu
Evet daha önce öyle bir konu açmıştım hocam.Bu neden olabilir acaba?Işık neden yanmıyor olabilir?Sürücüyü nasıl kaldırabilirim?

Evet daha önce öyle bir konu açmıştım hocam.Bu neden olabilir acaba?Işık neden yanmıyor olabilir?Sürücüyü nasıl kaldırabilirim?
Led arzalanmış olabilir ilk akıla bu gelebilir bu tuş ışığı yanmasa bile çalişiyor mu

nasıl anlayabilirim hocam onu?
Excel'de bir hücre seç yön tuşlarına her bastığınızda bir sonraki hücreye geçer ama Scroll Lock tuşu açık olduğunda yön tuşlarına her bastığınızda sayfayla birlikte (yani sayfanın kendisi) hareket ediyor mu diye bak.

Excel'de bir hücre seç yön tuşlarına her bastığınızda bir sonraki hücreye geçer ama Scroll Lock tuşu açık olduğunda yön tuşlarına her bastığınızda sayfayla birlikte (yani sayfanın kendisi) hareket ediyor mu diye bak.
excel kullanmıyorum hocam.Başka nasıl anlaşılır acaba?

Office programi varsa oradada kullanabilirsin ayni şekilde bu iki program dısında çok bir işlevi yok zaten
Aygıt yöneticisinden cihazı kaldır yaptım.İki Hıd Klavye aygıtınıda kaldırdım,tekrar taktım.Fakat yeniden kurmadı.Tamamen klavyeyi kaldırma yok mu acaba?Ayrıca dediğim A tuşunu çıkartıp silikon sprey yağlayıcı sıktım.Bundan önce scroll lock yanıyor muydu hatırlamıyorum.

Aygıt yöneticisinden cihazı kaldır yaptım.İki Hıd Klavye aygıtınıda kaldırdım,tekrar taktım.Fakat yeniden kurmadı.Tamamen klavyeyi kaldırma yok mu acaba?Ayrıca dediğim A tuşunu çıkartıp silikon sprey yağlayıcı sıktım.Bundan önce scroll lock yanıyor muydu hatırlamıyorum.
O konuda nasil yapacağini tam bilmiyorum yanliş söylemeyeyim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,690
Üyeler
188,977
Son üye
Hepsert55
Geri