Prize bagli degil kasa yi kablolarini full soktum okasayin kapagini actim ekran kartini cikardim pili cikardim bekkiyorum simdiDediği gibi sakın prize bağlıyken yapma!
Statik elektriğini ver. Git bi toprağı elle gel.
Dediği gibi sakın prize bağlıyken yapma!
Statik elektriğini ver. Git bi toprağı elle gel.
Onu ne yapicamEğer yine olmazsa clearcmos yap..![]()
anakartında yok olsaydı bence onu isteyecektimEğer yine olmazsa clearcmos yap..![]()
Eyvallah. Bilmiyorum var mı yokmu.anakartında yok olsaydı bence onu isteyecektim![]()
Onu bulamadim bir daha bakiyimEyvallah. Bilmiyorum var mı yokmu.
Yokmuş anakartta . Bios pilini çıkarttın ya aynı görevi görüyor.Onu bulamadim bir daha bakiyim
Bütün fisleri çekin bilgisayarda hicbir kablo bağlı olmasın bios pilini çıkartın güç düğmesine üst üste 2 3 saniye kadar ard arda basın statik elektrik boşalsın sonra birdaha takinOnu bulamadim bir daha bakiyim
Bu arada yanlış bilmiyorsam msi bazen bios yenilemede sıkıntı yaratabiliyor :/anakartında yok olsaydı bence onu isteyecektim![]()
ilk defa duydumBu arada yanlış bilmiyorsam msi bazen bios yenilemede sıkıntı yaratabiliyor :/
1 gün bekleyip takınca çalışan tandığım var.
umarım öyle bir şey olmaz.
Tamam pili taktim suan gene bakalim kablolari bagliycam acilcakmiYokmuş anakartta . Bios pilini çıkarttın ya aynı görevi görüyor.
UmarımBu arada yanlış bilmiyorsam msi bazen bios yenilemede sıkıntı yaratabiliyor :/
1 gün bekleyip takınca çalışan tandığım var.
umarım öyle bir şey olmaz.
açılması lazımTamam pili taktim suan gene bakalim kablolari bagliycam acilcakmi