pc toplayacağım dolar düşüyor

Beter Ali

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,424
bekliyim mi düşer mi fiyatlar sonra pişman olmıyım bütçe yüksek çünkü

Düşebilir.
Kabine değişikliği bekleniyor.
Düşme ihtimali var.

500 TL 500tl dir
Canım ben sana formülünü söyleyeyim.
1 malı 2 tlden alırsan 3 TL'ye satman gerekir satmalısınki 3 e sattıgında yerine aynısından 2tlye alıp 1 tl kar edesin piyasa böle ayakta kalır
adam malı 3tlye alıp dolar düşütüğünde aa dolar düşmüş ben bunu 2.5 dan verem demiyor
sizin o piyasada gordugunu 3 yer 4tl ye satarken 1 yer 2 TL'ye satıyor yha o adma o satılan malı belkide 8 ay once aldıgı için satıyor.

Canım ben sana formülünü söyleyeyim.
1 malı 2 tlden alırsan 3 TL'ye satman gerekir satmalısınki 3 e sattıgında yerine aynısından 2tlye alıp 1 TL kar edesin piyasa böle ayakta kalır
adam malı 3tlye alıp dolar düşütüğünde aa dolar düşmüş ben bunu 2.5 dan verem demiyor
sizin o piyasada gordugunu 3 yer 4tl ye satarken 1 yer 2 TL'ye satıyor yha o adma o satılan malı belkide 8 ay once aldıgı için satıyor.
Bay ekonomist konuştu. Sağolun. Tabi dolarla ne alakası var!
Dolar 1 tl de olsa aynı fiyata satılcak deil mi?

Türkiye de maalesef dolar düşünce fiyat anında düşmüyor.

Bay ekonomist konuştu. Sağolun. Tabi dolarla ne alakası var!
Dolar 1 TL de olsa aynı fiyata satılcak deil mi?
Mesele surda sizler dolar düşünce ürün düşceginizi sanıyorsunuz adam belkide o maldan 250adet aldı yüksek fiyattan adamı ilgilendirmez. o fiyattan almıs kimse zararına satmıyacagına gore
bu eleketronık malların e si tr de üretilmiyor hepsi dısardan geliyor az mantık

Bal şimdi amazon fba gibi sistemlerle mal satan insanlar var. Ayrıca Distribütör'den satıma göre alıyorlar. Adam 250 tane alayım sonra elimde kalırsa kalsın ne kadarr satarsam kardır mantığıyla bakmıyorlar. Bir yer düşürnüce, diğer mağazalar da satmak için fiyatı düşürmek zorunda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca merkez bankası başkanının değişmesi ve ardından biden in seçilmsei ve ardından Berat A. ın istidfası doları düşürüd. Şu anda kabine değişimi ihtimali var ki, Cumhurbaşkanı nın yeni bir politika izlenmesini istediği belirtiliyor. Eğer doğru yöntem uygulanmaya başlar veya faiz arttırımına gidilirse dolar kısa vadede düşebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,876
Üyeler
197,570
Son üye
aslıakir
Geri