bence bekle düştüğü yere kadar düşsün yükselişe geçerse direk alırsınbekliyim mi düşer mi fiyatlar sonra pişman olmıyım bütçe yüksek çünkü
fiyatı 1 tl düşsede karah gariplerim dolar düşüsünce fiyatlarda düşücek diye bekliyorlar![]()
Canım ben sana formülünü söyleyeyim.500 TL 500tl dir
şu anki indirim günlerinde toplayabilirsin bencebekliyim mi düşer mi fiyatlar sonra pişman olmıyım bütçe yüksek çünkü
Bay ekonomist konuştu. Sağolun. Tabi dolarla ne alakası var!Canım ben sana formülünü söyleyeyim.
1 malı 2 tlden alırsan 3 TL'ye satman gerekir satmalısınki 3 e sattıgında yerine aynısından 2tlye alıp 1 TL kar edesin piyasa böle ayakta kalır
adam malı 3tlye alıp dolar düşütüğünde aa dolar düşmüş ben bunu 2.5 dan verem demiyor
sizin o piyasada gordugunu 3 yer 4tl ye satarken 1 yer 2 TL'ye satıyor yha o adma o satılan malı belkide 8 ay once aldıgı için satıyor.
Mesele surda sizler dolar düşünce ürün düşceginizi sanıyorsunuz adam belkide o maldan 250adet aldı yüksek fiyattan adamı ilgilendirmez. o fiyattan almıs kimse zararına satmıyacagına goreBay ekonomist konuştu. Sağolun. Tabi dolarla ne alakası var!
Dolar 1 TL de olsa aynı fiyata satılcak deil mi?