Bütçe ne kadar?
psu yu da 2. El alıcam onada 200 verebilirim
200 TL yazmiş ne önerilir bilemiyorumBütçe ne kadar?
Tam bütçe söylese ben ona göre sistem toplarım. Parçaları daha almamış gibi duruyor.200 TL yazmiş ne önerilir bilemiyorum
Parçaları aldımTam bütçe söylese ben ona göre sistem toplarım. Parçaları daha almamış gibi duruyor.
400 w olan için 80+ ı yok ya bişey olmaz dimi çünkü bana illa 80+ olsun dediler200 TL'ye bu var![]()
POWER BOOST BST-ATX400R 400W 120mm Fanli PSU| ITOPYA.COM
POWER BOOST BST-ATX400R 400W 120mm Fanli PSU en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile JPSU-BST-ATX400R ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
80+ tasarruf dışında hiç bir işe yaramıyor.Parçaları aldım
400 w olan için 80+ ı yok ya bişey olmaz dimi çünkü bana illa 80+ olsun dediler
+80 plus enerjinin verimi ile ilgili bir şey yani elektrik faturam daha az olacak. 80+ olmayan psular tehlikelidir patlar sözü yalandır diye biliyorum.Parçaları aldım
Peki kaç watt almam gerek ve hangi marka olması daha sağlıklı olur200 lira rezil bir PSU'ya o parçaları emanet etmek affedersiniz ama tam bir salaklık olur.2-3 ay daha beklenip 300-400 TL'ye adam gibi bir şey alınıp parçaların güvenliği sağlanmış olur.
POWER BOOST BST-ATX400R 400W 120mm Fanlı PSU | ITOPYA200 lira rezil bir PSU'ya o parçaları emanet etmek affedersiniz ama tam bir salaklık olur.2-3 ay daha beklenip 300-400 TL'ye adam gibi bir şey alınıp parçaların güvenliği sağlanmış olur.
toplamda ne kadara aldın buy parçalarıParçaları aldım