JD mousepad VS SS mousepad

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,604
Boyutları bayağı yakın. Fiyatları eşit. PUBG Edition olması çok "çocuksu" geliyor. Düz siyah daha kullanışlı gibi. Sizce James Donkey alınır mı? Yanları falan soyulur, açılır mı? Yoksa SteelSeries her ne kadar çocuksu dursada SS kalitesinden şaşma mı dersiniz?

Lütfen, hangisini seçeceğini biliyorsun.

jd bence 20 liraya satılan mouse pedlerden alıp marka basıyordur o yüzden ss diyorum.

cevap belli. SS bu işte en iyisi.

Of course steelseries

Hocam efsane kasımda normal SS bulursun o fiyata. Az sabret

Söz mü la? 😂 ciddiysen beklerim bu arada tabir -i caizse "cringe" duruyor bence. Bir de valorant oyuncusuyum :D ama bu QcK+ bu arada.

:d söz la
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Söz mü la? 😂 ciddiysen beklerim bu arada tabir -i caizse "cringe" duruyor bence. Bir de valorant oyuncusuyum :D ama bu QcK+ bu arada.
Hocam trendyoldaki çakma diyenler var boşverin onu.
Bu fiyat kaçmaz large 124 tl 🤩 olmadı medium var 88tl

:d söz la
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam trendyoldaki çakma diyenler var boşverin onu.
Bu fiyat kaçmaz large 124 TL 🤩 olmadı medium var 88tl
+8 tl ye boyuttan kayıp veriyorum ama diğeri zaten masamdan büyükmüş neredeyse :D Tahta kalemi kolay çıktığı için metre yardımıyla ölçülerini çizdim gayet gayet yetiyor alıyorum qck medium. Çok teşekkür ederim hocam hiç aklıma gelmemişti bakmak, her yerde 120-150 civarı görünce :oops:

Boyutları bayağı yakın. Fiyatları eşit. PUBG Edition olması çok "çocuksu" geliyor. Düz siyah daha kullanışlı gibi. Sizce James Donkey alınır mı? Yanları falan soyulur, açılır mı? Yoksa SteelSeries her ne kadar çocuksu dursada SS kalitesinden şaşma mı dersiniz?
Bu kadar para vereceksem gidip James Donkey almam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,542
Üyeler
188,950
Son üye
eness555
Geri