RGB Kasa Onerisi

ErdemOzturk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
İlk Once Powerboost350w Kasayı Değiştirmeye Niyetim Var. Ayarlanabilir RGB Kasa Mümkünse Uygun Fiyata Onerebilirseniz Sevinirim.

Konu Güncel. Böyle Kasa Alsam Soğutması Güzelmidir. Ayrıca DonanımArşivin Videosundan Bakaraktan Hoşuma Gitti. Yada Daha F/P Ürün önerebilir misiniz?.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    98.3 KB · Hit: 62
Kasa pek hava almıyor önermem sharkoonun o psu sunda takırtı sesi var diyenler de var

Kasa pek hava almıyor önermem sharkoonun o psu sunda takırtı sesi var diyenler de var
Normalde Saat 21 Gibi PowerBoost 500Wlık C013B Kasasını Siparişi Verdim Gece Yarısında Hemen İptal Ettim. Niyetim 350W Powerboost PSU'dan Kurtulmak 4 Seneden Beri Öyle Kullanıyorum.

fsp 700w 85+ psu var 500 tl ye aldım suanda 600 olmuştur tavsiye ederim. kaliteli markadır fsp. kasa içinde atx mi micro atx mı kullanacaksınız anakartı. mag force micro atx için f/p ürün. ama tax için kablolama vs düzgün yapılırsa güzel. sharkonun o kasa hava almıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

micro atx kullanıp rainbow fan dersen gametech ın modelleri var mesh kassa. mesh olarak gamepowerin güzel kassaları var

fsp 700w 85+ psu var 500 TL ye aldım suanda 600 olmuştur tavsiye ederim. kaliteli markadır fsp. kasa içinde atx mi micro atx mı kullanacaksınız anakartı. mag force micro atx için f/p ürün. ama tax için kablolama vs düzgün yapılırsa güzel. sharkonun o kasa hava almıyor

micro atx kullanıp rainbow fan dersen gametech ın modelleri var mesh kassa. mesh olarak gamepowerin güzel kassaları var
Micro-ATX, H110M Anakartı Olduğu için

Geri