SORUN ÇÖZÜLDÜ1660 super fanlar hep çalışıyor.Normal mi ?

Maalesef evet dostum inmiyor ama fan ömrünü kısaltır gibi geliyor bu saçmalık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var ama şuan PC kapalı
gerçekten gayet iyi bir kart bu özelliğin olmayışı kötü oldu

Kartın 0dB özelliği yokmuş dostum :(
Ah Asus alacağın olsun :) Tekrardan çok teşekkür ederim zahmet verdik.çözüldü olarak nasıl işaretleniyor

58 de baktım tek fan 11 hızında dönüyor 60 tan sonra diğeri devreye giriyor ben hep diğerine bakmışım o zaman :)
:D aynen kanka ya işte genel olarak 54-60 arası başlıyor kendi kartımdan biliyorum

Ah Asus alacağın olsun :) Tekrardan çok teşekkür ederim zahmet verdik.çözüldü olarak nasıl işaretleniyor
Bir sorun olursa bana yazarsın

Çözüldü olarak işaretlemeniz için Yardım olarak açmanız gerekiyordu konuyu.
Ama konuyu başlattığınız mesaja büyük harflerle SORUN ÇÖZÜLDÜ yazarsanız daha iyi olabilir :)

Evet benim de o güzel sistem 0 db olsaydı daha güzeldi ses yapmıyor amaa neden boşuna çalışsın ki dimi?
Kesinlikle öyle gayet memnunum 0 db olmalıymış.Bu arada aynı cihazı kullandığımız için soruyorum tavsiye ettiğiniz bir şey var mı sistem için ben bunu yaptım iyi oldu falan gibisinden.

Kesinlikle öyle gayet memnunum 0 db olmalıymış.Bu arada aynı cihazı kullandığımız için soruyorum tavsiye ettiğiniz bir şey var mı sistem için ben bunu yaptım iyi oldu falan gibisinden.
Asus gpu tweak indirip oc modunu seçtim ekran kartı güncelleme gelince uyarıyor zaten nvidia başka bir şey de yapamadım güle güle kullan.

İmzamdaki ekran kartını kullanıyorum, zamanında 200 lira fazla verip kazık yedim ama şuan aşırı memnunum, kart full yükte 62 dereceyi geçmiyor :)

Asus gpu tweak indirip oc modunu seçtim ekran kartı güncelleme gelince uyarıyor zaten nvidia başka bir şey de yapamadım güle güle kullan.
Dün 457.30 NVIDIA driverı çıktı indirdim kullanıyorum bir sorunu yok rahatlıkla indirebilirsiniz.

eyvallah sen de.Bu arada ilk geldiğinde rgb kontrolcü kasa içindeydi onu arkadan çıkardım daha iyi oldu tavsiye ederim.

İmzamdaki ekran kartını kullanıyorum, zamanında 200 lira fazla verip kazık yedim ama şuan aşırı memnunum, kart full yükte 62 dereceyi geçmiyor :)

Dün 457.30 NVIDIA driverı çıktı indirdim kullanıyorum bir sorunu yok rahatlıkla indirebilirsiniz.
İmzanı göremiyorum mobildeyim kartın hangi marka?

Gigabyte 1660s gaming oc

Geri