Rampage rms x9 duyduğuma göre cızırtı yapıyor ama yanlış da biliyor olabilirim.Beyler merhaba 100 150 TL hoparlör önerisi yaparmısınız şuan benim baktığım dark sp 120 ve Rampage rms x9 modeli var hangisini önerir misiniz ve ya sizin önereceğiniz başka bir hoparlör var mı ?
ses seviyesi çok düşükNormal fiyatının 60-70₺ altında
Mediamarkt.com.tr sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com
Hayırses seviyesi çok düşük
Param yetmedi malesefkeşke hoparlörlü monitör alsaydınız
monıtorum 500 TL y aldımparanız yetermiş şuan 150tl ye hoparlör aradığınız göre 150tl arttırıp hoparlörlü monitör alabilirmişsiniz![]()
knk bişey sorabilirimiyim gercekten bu z150 nin fiyatı cok ıyı medimarkta senin bi deneyımın varmı alıyımmı gercektenHayır
Firmadan deneyimim yok ama sıkıntı olmaz hoparlör iyicıdden bu logıtech z 150 fıyatı medıa markta cok ıyı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
monıtorum 500 TL y aldım
ya bu z 150 sesı az dedınız aklıma takıldı azmı gercekten youtubeden baktım oyle demıyor gayet iyi diyorlar
knk bişey sorabilirimiyim gercekten bu z150 nin fiyatı cok ıyı medimarkta senin bi deneyımın varmı alıyımmı gercekten
tşk sesı az deyınce kafam karıstı çok teşekkür ederım ısın ıcınden cıkamıyodum yardımcı oldunFirmadan deneyimim yok ama sıkıntı olmaz hoparlör iyi
Kafana takılırsa youtube'da bir çok video var açıp izleyebilirsin.tşk sesı az deyınce kafam karıstı çok teşekkür ederım ısın ıcınden cıkamıyodum yardımcı oldun