Yardım 100 150 tl hoparlör önerisi

rx570emo

80+
Reaksiyon skoru
76
Beyler merhaba 100 150 TL hoparlör önerisi yaparmısınız şuan benim baktığım dark sp 120 ve Rampage rms x9 modeli var hangisini önerir misiniz ve ya sizin önereceğiniz başka bir hoparlör var mı ?

Beyler merhaba 100 150 TL hoparlör önerisi yaparmısınız şuan benim baktığım dark sp 120 ve Rampage rms x9 modeli var hangisini önerir misiniz ve ya sizin önereceğiniz başka bir hoparlör var mı ?
Rampage rms x9 duyduğuma göre cızırtı yapıyor ama yanlış da biliyor olabilirim.

keşke hoparlörlü monitör alsaydınız

hoparlörlü monitöre para vermek daha mantıklı 150 tl verip sesden tatmin olacağınızı düşünmüyorum ben olsam 500 tl basslı soundbar alırım

paranız yetermiş şuan 150tl ye hoparlör aradığınız göre 150tl arttırıp hoparlörlü monitör alabilirmişsiniz:p

cıdden bu logıtech z 150 fıyatı medıa markta cok ıyı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

paranız yetermiş şuan 150tl ye hoparlör aradığınız göre 150tl arttırıp hoparlörlü monitör alabilirmişsiniz:p
monıtorum 500 TL y aldım

ya bu z 150 sesı az dedınız aklıma takıldı azmı gercekten youtubeden baktım oyle demıyor gayet iyi diyorlar

knk bişey sorabilirimiyim gercekten bu z150 nin fiyatı cok ıyı medimarkta senin bi deneyımın varmı alıyımmı gercekten

Son düzenleme:
cıdden bu logıtech z 150 fıyatı medıa markta cok ıyı

monıtorum 500 TL y aldım

ya bu z 150 sesı az dedınız aklıma takıldı azmı gercekten youtubeden baktım oyle demıyor gayet iyi diyorlar

knk bişey sorabilirimiyim gercekten bu z150 nin fiyatı cok ıyı medimarkta senin bi deneyımın varmı alıyımmı gercekten
Firmadan deneyimim yok ama sıkıntı olmaz hoparlör iyi

Geri