donanimarsivi.com
Şu an modeli belli değil, arkadaş yarın bakıcak.Genel olarak iyidir. Model?Rehber - A'dan Z'ye GÜÇ KAYNAKLARI/PSU'LAR
Sistem toplanırken genellikle işlemci, ekran kartı, anakart gibi donanımlara önem veriliyor. Fakat bilgisayarın kalbi sayılabilecek Güç Kaynağını da iyi ve kaliteli seçmemiz gerekiyor. Zira sisteme verilen elektriksel zarar, sistemi bozabiliyor. Bu yazımızda ise Güç kaynaklarının içini birlikte...donanimarsivi.com
bütçen varsa fsp corsair taraflarına kay derimEvet arkadaşlar. Soru başlıkta. Highpower 500W bir PSU almayı düşünüyorum 2. El olarak.
İyidir hocam orta halli.Evet arkadaşlar. Soru başlıkta. Highpower 500W bir PSU almayı düşünüyorum 2. El olarak.
iyidirEvet arkadaşlar. Soru başlıkta. Highpower 500W bir PSU almayı düşünüyorum 2. El olarak.
High power eski bir modeliyse 12v kanalında 320W veriyodu bende 1600af 1060 6gb vardı besleyemiyodu. Tavsiyem sharkoon 650w alabilirsin 380tl ye bütçe varsa yoksa 2.el thermaltake coolermaster highpower fsp corsair minimum 550W almanı tavsiye ederim. 300 civarınaRX 470 ve R5 2600 gibi işlemcileri besler mi sizce arkadaşlar? Şu an Xigmatek 400W besleyemiyor.