Hangi virüs programı kullanılmalı?

Öncelikle gayet güzel olmuş eline sağlık. :D

KIS yerine Kaspersky Total Securty daha sağlam olur.

Bitdefender ve Kaspersky koruma konusunda en üst seviyedeler denebilir.

Malwarebytes tarama/temizlik konusunda gayet başarılı.

Birkaç sene önce böyle bir konu açsan Norton en iyisidir diyebilirdim fakat Bitdefender ve Kaspersky ivmeli olarak yükselirken Norton neredeyse yerinde saydı.
COMODO önceden gayet iyidi fakat şimdilerde ne durumda bir fikrim yok.
ESET iyidir fakat başka seçenekler varken biraz arka planda kalıyor diyebilirim.

%99/%99.99 demek kesinlikle doğru değil, bunun yerine; başarılı, çok başarılı gibi ifade edebiliriz.

Öncelikle gayet güzel olmuş eline sağlık. :D

KIS yerine Kaspersky Total Securty daha sağlam olur.

Bitdefender ve Kaspersky koruma konusunda en üst seviyedeler denebilir.

Malwarebytes tarama/temizlik konusunda gayet başarılı.

Birkaç sene önce böyle bir konu açsan Norton en iyisidir diyebilirdim fakat Bitdefender ve Kaspersky ivmeli olarak yükselirken Norton neredeyse yerinde saydı.
COMODO önceden gayet iyidi fakat şimdilerde ne durumda bir fikrim yok.
ESET iyidir fakat başka seçenekler varken biraz arka planda kalıyor diyebilirim.

%99/%99.99 demek kesinlikle doğru değil, bunun yerine; başarılı, çok başarılı gibi ifade edebiliriz.
COMODO ile geçenlerde test yaptım 12 tane Malware yükledim sanal bilgisayara 7 Trojan 4 tane reklam virüsü yükledim hepsini algıladı ve sildi.

Norton'ın kaynak kullanımı yüksek olsa da, çok güçlü, güçlü olduğu kadarda agresif bir yazılımdır. Virüslerin başını ezer, ama aşırı güçlü ve agresif olduğundan dolayı sisteme zarar verebilir.

Benim kişisel önerim, COMODO ve Kaspersky'den yanadır. Listede ki diğer yazılımlar hakkında yorum yapmak gerekirse, BitDefender iyidir. Avira iyidir, ama firewall'u berbattır. McAfee, false positive sonuçlar sık yaşanbilir, ama genel olarak bakıldığında fena değildir.

ESET, gayet iyidir. MalwareBytes, en iyi Anti-Malware yazılımlarından biridir. BullGuard hakkında bir fikrim yok, o nedenle bir şey söylemeyeceğim.

İyi günler.

Bitdefender gömüp, McAfee ve Comodo öven konu. Boş, geçebiliriz.

Bitdefender=Kaspersky> McAfee=Eset
Comodo binlerce konfigürasyona sahip ancak yapınca da performansı düşen antivirüstür.

Bitdefender gömüp, McAfee ve Comodo öven konu. Boş, geçebiliriz.

Bitdefender=Kaspersky> McAfee=Eset
Comodo binlerce konfigürasyona sahip ancak yapınca da performansı düşen antivirüstür.
Comodo en az performansımı düşüren program oldu. Bitdefender'ı gömmedim ayrıca sadece Free'sini kullanmak yerine Comodo kullanmak daha mantıklı. Paralı sürümü de fazlasıyla RAM ve disk kullanıyordu düşük kapasiteli sistemlerde çok sıkıntı yaratabilir.

Bence en iyisi KIS ve malverbytes

Comodo en az performansımı düşüren program oldu. Bitdefender'ı gömmedim ayrıca sadece Free'sini kullanmak yerine Comodo kullanmak daha mantıklı. Paralı sürümü de fazlasıyla RAM ve disk kullanıyordu düşük kapasiteli sistemlerde çok sıkıntı yaratabilir.
Comodo default ayarlarda düşük koruma düşük performans takılıyor. İyi korumasının bedeli çok yüksek.

Comodo default ayarlarda düşük koruma düşük performans takılıyor. İyi korumasının bedeli çok yüksek.

Sonra git bakalım RAM, FPS kıyası yap :)

kaspersky ve malwarebytes bana göre en iyi antivirüs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri