Şokta 18 Kasımda Satılacak Olan Rampage Gaming Ekipmanlar

Son düzenleme:
Hocam sizce Rampage monitörler güvenilir midir? Arkadaşımda var aynı model oyun oynarken ekran gidip geliyor.
Dostum teknoloji şans işidir.
Rampage çok iyi bir marka değil logo basan bir marka.
Ama 1300e bu devirde 144 hz monitör bulunmadığı için alınabilir bütçesi olmayanlar için.

Ürüne göre değişebilir 1300'e göre özellikleri gayet iyi bir sıkıntı çıkarsa garantiye gönderebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne zaman gelmişdi?
Yeni sanırım. İnternetten bulmaya çalıştım bulamadım yarın gidip bakacağım tripod falan da var demişti kuzenim.

Hocam sizce Rampage monitörler güvenilir midir? Arkadaşımda var aynı model oyun oynarken ekran gidip geliyor.
Bunun kesinlikle monitörden kaynaklandığına emin misin? Prizlerde sıkıntı olursa priz voltaj gücünü kaldıramadığında veya güç , hdmi kabloları yamuk durduğunda böyle şeyler olabiliyor. Ben prizi değiştirmiştim çünkü prize ekstra vantilatör fişi takınca monitör kapanıyordu :D

@Vartex, 1 dakika doldu adres ver

Rampage güvenilir değildir!
Sadece birkaç ürünü alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kabul edilmedi, amaç o zaten
Güvenilir Derken Tam Olarak Hangi Anlamda Değil Ürünlerdemi Garantidemi?

Ürünleri iyi değil birkaç ürün dışında. Genellikle uzak durulması gerekiyor. Garantisi hk. fikrim yok.
Bazı Ürünleri İyi Değil Haklısınız Ama Bir Kaç Üründen Fazla İyi Ürünü Vardır Ürünlere Bakarken Fiyat Ve Özelliklerine Bakıp İyi Olup Olmadığına Karar Vermek Lazım Garantisi Genel Olarak Ürünü Garantiye Gönderince Genellikle Yenisini Veriyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,701
Üyeler
186,520
Son üye
cevaphakki
Geri