Corsair Cardibe Spec Delta Kasa

Nötr0n

80+
Reaksiyon skoru
100
Öncelikle bu kasayı önerir misiniz? ve mikrofon ve kulaklık girisi tek jak da çok kötü değil mi? ve son olarak 2 usb yeterli olur mu?

Öncelikle bu kasayı önerir misiniz? ve mikrofon ve kulaklık girisi tek jak da çok kötü değil mi? ve son olarak 2 usb yeterli olur mu?
Kullanıyorum ve son derece memnunum buzdolabı gibi çalışıyopr. öndeki usb yerlerini kullanmıyorum bile kasanın arkasında 10tane usb var zaten. Ama öndekilerde 3.1 son derece kaliteli. Mikrofonlu kulaklık kullanıyorum ben zaten jak girişi sıkıntı olmuyor. Aksine çok daha işime geliyor. Kesinlikle bu segmentte bu kasayı almanı tavsiye ederim.

Öneririm.
Tek giriş jak biraz küçük ve zor giriyor. Anakart üzerinden kulanıyorum bir sıkıntı yaşamıyorum.
2 usb bana yeterli gelmedi. Çoklayıcı kullanılabilir.

Kullanıyorum ve son derece memnunum buzdolabı gibi çalışıyopr. öndeki usb yerlerini kullanmıyorum bile kasanın arkasında 10tane usb var zaten. Ama öndekilerde 3.1 son derece kaliteli. Mikrofonlu kulaklık kullanıyorum ben zaten jak girişi sıkıntı olmuyor. Aksine çok daha işime geliyor. Kesinlikle bu segmentte bu kasayı almanı tavsiye ederim.
Hocam oyun için olan kulaklıklarda mikrofon ve kulaklık farklı iki adet çıkıs oluyorya o yüzden nasıl kullanacağım bir de kasanın arkasında 10 tane usb mi var? peki kasanın arkasında kulaklık ve mikrofon girisi var mı?

Güzel bir kasa hava sirkülasyonu başarılı. Dış görünüşü de güzel. 2 usb portu harici usb bellek falan kullanabilmeniz için. Anakartta zaten bir sürü daha usb portu var.

Masanın üstünde mi duruyor yoksa altında mı

Masanın üstünde mi duruyor yoksa altında mı
Altta duruyor benimki. Masanın üstünde yerim yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam oyun için olan kulaklıklarda mikrofon ve kulaklık farklı iki adet çıkıs oluyorya o yüzden nasıl kullanacağım bir de kasanın arkasında 10 tane usb mi var? peki kasanın arkasında kulaklık ve mikrofon girisi var mı?
Evet kasanın arkasında kulaklık ve mijkrofon girişi de var ayrı ayrı bütün anakartlarda oluyor hemen hemen.

Alabileceğin en iyi kasa .

Bir de benim iki kulaklığım var birisi USB diğeri tek jak girişinden mic+kulaklıklı bu arada oyun kulaklıkların çoğu usb olarak tasarlanıyor artık.

Altta duruyor benimki. Masanın üstünde yerim yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet kasanın arkasında kulaklık ve mijkrofon girişi de var ayrı ayrı bütün anakartlarda oluyor hemen hemen.
Benimki altta duruyor daha kurmadım ama arkası az biraz açık yukarı hava çıkabilir önü açık dolaba bi tarafı yakın diğer tarafı bomboş orda hoparlör var 2 tane iyi soğur diye umuyorum

Benimki altta duruyor daha kurmadım ama arkası az biraz açık yukarı hava çıkabilir önü açık dolaba bi tarafı yakın diğer tarafı bomboş orda hoparlör var 2 tane iyi soğur diye umuyorum
Kasanın arkasını önünü kapatsanız da yine buzdolabı gibi çalışıyor hiç şüpheniz olmasın.

Kasanın arkasını önünü kapatsanız da yine buzdolabı gibi çalışıyor hiç şüpheniz olmasın.
Fanları dün söktüm bi adreslenebilir bence ama tam emin olamadım. Ve ortadakini söksem üste taksam bence daha iyi olur çünkü ortadan hava girişi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,053
Üyeler
196,880
Son üye
yusufgkn
Geri