Kullanıyorum ve son derece memnunum buzdolabı gibi çalışıyopr. öndeki usb yerlerini kullanmıyorum bile kasanın arkasında 10tane usb var zaten. Ama öndekilerde 3.1 son derece kaliteli. Mikrofonlu kulaklık kullanıyorum ben zaten jak girişi sıkıntı olmuyor. Aksine çok daha işime geliyor. Kesinlikle bu segmentte bu kasayı almanı tavsiye ederim.Öncelikle bu kasayı önerir misiniz? ve mikrofon ve kulaklık girisi tek jak da çok kötü değil mi? ve son olarak 2 usb yeterli olur mu?
Kullanıyorum ve son derece memnunum buzdolabı gibi çalışıyopr. öndeki usb yerlerini kullanmıyorum bile kasanın arkasında 10tane usb var zaten. Ama öndekilerde 3.1 son derece kaliteli. Mikrofonlu kulaklık kullanıyorum ben zaten jak girişi sıkıntı olmuyor. Aksine çok daha işime geliyor. Kesinlikle bu segmentte bu kasayı almanı tavsiye ederim.
Hocam oyun için olan kulaklıklarda mikrofon ve kulaklık farklı iki adet çıkıs oluyorya o yüzden nasıl kullanacağım bir de kasanın arkasında 10 tane usb mi var? peki kasanın arkasında kulaklık ve mikrofon girisi var mı?Kullanıyorum ve son derece memnunum buzdolabı gibi çalışıyopr. öndeki usb yerlerini kullanmıyorum bile kasanın arkasında 10tane usb var zaten. Ama öndekilerde 3.1 son derece kaliteli. Mikrofonlu kulaklık kullanıyorum ben zaten jak girişi sıkıntı olmuyor. Aksine çok daha işime geliyor. Kesinlikle bu segmentte bu kasayı almanı tavsiye ederim.
Masanın üstünde mi duruyor yoksa altında mıKullanıyorum ve son derece memnunum buzdolabı gibi çalışıyopr. öndeki usb yerlerini kullanmıyorum bile kasanın arkasında 10tane usb var zaten. Ama öndekilerde 3.1 son derece kaliteli. Mikrofonlu kulaklık kullanıyorum ben zaten jak girişi sıkıntı olmuyor. Aksine çok daha işime geliyor. Kesinlikle bu segmentte bu kasayı almanı tavsiye ederim.
Altta duruyor benimki. Masanın üstünde yerim yok.Masanın üstünde mi duruyor yoksa altında mı
Evet kasanın arkasında kulaklık ve mijkrofon girişi de var ayrı ayrı bütün anakartlarda oluyor hemen hemen.Hocam oyun için olan kulaklıklarda mikrofon ve kulaklık farklı iki adet çıkıs oluyorya o yüzden nasıl kullanacağım bir de kasanın arkasında 10 tane usb mi var? peki kasanın arkasında kulaklık ve mikrofon girisi var mı?
Yer varsa üstünde kullanmanız daha mantıklı olur.Masanın üstünde mi duruyor yoksa altında mı
Bir de benim iki kulaklığım var birisi USB diğeri tek jak girişinden mic+kulaklıklı bu arada oyun kulaklıkların çoğu usb olarak tasarlanıyor artık.Hocam oyun için olan kulaklıklarda mikrofon ve kulaklık farklı iki adet çıkıs oluyorya o yüzden nasıl kullanacağım bir de kasanın arkasında 10 tane usb mi var? peki kasanın arkasında kulaklık ve mikrofon girisi var mı?
Benimki altta duruyor daha kurmadım ama arkası az biraz açık yukarı hava çıkabilir önü açık dolaba bi tarafı yakın diğer tarafı bomboş orda hoparlör var 2 tane iyi soğur diye umuyorumAltta duruyor benimki. Masanın üstünde yerim yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet kasanın arkasında kulaklık ve mijkrofon girişi de var ayrı ayrı bütün anakartlarda oluyor hemen hemen.
Kasanın arkasını önünü kapatsanız da yine buzdolabı gibi çalışıyor hiç şüpheniz olmasın.Benimki altta duruyor daha kurmadım ama arkası az biraz açık yukarı hava çıkabilir önü açık dolaba bi tarafı yakın diğer tarafı bomboş orda hoparlör var 2 tane iyi soğur diye umuyorum
Fanları dün söktüm bi adreslenebilir bence ama tam emin olamadım. Ve ortadakini söksem üste taksam bence daha iyi olur çünkü ortadan hava girişi yokKasanın arkasını önünü kapatsanız da yine buzdolabı gibi çalışıyor hiç şüpheniz olmasın.