Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,511
Maksimum hız olayını bende çözemiyorum en mantıklısı fiber hangi firmanınsa arayıp max hızını sormak.Millenucom 100 diyor hiç böyle düşünmemiştim.
Maksimum hız olayını bende çözemiyorum en mantıklısı fiber hangi firmanınsa arayıp max hızını sormak.Millenucom 100 diyor hiç böyle düşünmemiştim.
Evi dolaştık ve evde oy çoğunluğuyla o ev isteniyor ama kesin değil. Bizim evdr satıldı sayılır evsiz kalacaz galiba xdMaksimum hız olayını bende çözemiyorum en mantıklısı fiber hangi firmanınsa arayıp max hızını sormak.
Sorun değil arayıp sor sonuçta ücretli değil sormak oraya giderseniz uğraşmazsın.Evi dolaştık ve evde oy çoğunluğuyla o ev isteniyor ama kesin değil. Bizim evdr satıldı sayılır evsiz kalacaz galiba xd
Beyler bende yaptım bu çıktı
Netcity diye internete 6mbitine 55 TL veriyorum
Bizim apartmanın önüne turk telekom çalışma yapmıştö türk telekom çektirsem verim alırmiyımBeyler bende yaptım bu çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Altyapı Türk Telekomun galiba. Eğer alırsak 100mpss İnternet yakışır oraya İnternet servis sağlayıcısı olarak ne öneririsin?Sorun değil arayıp sor sonuçta ücretli değil sormak oraya giderseniz uğraşmazsın.
Yardımcı olurmusunuzBeyler bende yaptım bu çıktı
Bizim apartmanın önüne turk telekom çalışma yapmıştö türk telekom çektirsem verim alırmiyım
@alpolojix TT genel müdür (!) o daha iyi bilir
TTnet fiber fiyatlarını bilmiyorum uygun gelirse TTnet öneririm fakat fiyat pahalı gelirse Millenicom gibi "müşteri hizmeti" olan firmaları öneririm.Altyapı Türk Telekomun galiba. Eğer alırsak 100mpss İnternet yakışır oraya İnternet servis sağlayıcısı olarak ne öneririsin?
Uzak değil ama siz bilirsiniz.Benim saha dolabı eve baya bir uzak ama kablolar sağlam demekki 80 mbps alabilirim yazıyor
TT 150TL Millenucom 110TL devasa fark var mı aralarında? Birde TT 2 yıl tahatütlü.TTnet fiber fiyatlarını bilmiyorum uygun gelirse TTnet öneririm fakat fiyat pahalı gelirse Millenicom gibi "müşteri hizmeti" olan firmaları öneririm.
Uzak değil ama siz bilirsiniz.
107 metre yakın da değilTTnet fiber fiyatlarını bilmiyorum uygun gelirse TTnet öneririm fakat fiyat pahalı gelirse Millenicom gibi "müşteri hizmeti" olan firmaları öneririm.
Uzak değil ama siz bilirsiniz.
Hız olarak yoktur fakat internet sorunu yaşadığında millenicomu arıyorsun onlarda TTnete söylüyorlar onu bil.TTnet ile daha hızlı ve daha bilgili olursun tabi firmaların çoğu şeyi söylemediklerini göz önünde bulundurursak farkı yok.Millenicom geç derim.TT 150TL Millenucom 110TL devasa fark var mı aralarında? Birde TT 2 yıl tahatütlü.
Valla 103metre saha dolabı mesafem ve fiber kadar stabil internetim var.Üstüne 80mbps destekliyor çıkıyor altyapım hat değerlerimde 125mbps alıyorum.107 metre yakın da değil![]()