EVİN ALT YAPI NASIL?

Maksimum hız olayını bende çözemiyorum en mantıklısı fiber hangi firmanınsa arayıp max hızını sormak.
Evi dolaştık ve evde oy çoğunluğuyla o ev isteniyor ama kesin değil. Bizim evdr satıldı sayılır evsiz kalacaz galiba xd

sAlıntısı.PNG

yoo
Ekran Alıntısı.PNG

Ahh kablonet üzümlü kekim neden hala çanak anten kablosu kullanıyorsun internet vermek için geçsene fibere

Beyler bende yaptım bu çıktı
Netcity diye internete 6mbitine 55 tl veriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Netcity diye internete 6mbitine 55 TL veriyorum

Bizim apartmanın önüne turk telekom çalışma yapmıştö türk telekom çektirsem verim alırmiyım

Ekler

• Screenshot_20201114-174918_Chrome.jpg
    Screenshot_20201114-174918_Chrome.jpg
    206.9 KB · Hit: 26
Sorun değil arayıp sor sonuçta ücretli değil sormak oraya giderseniz uğraşmazsın.
Altyapı Türk Telekomun galiba. Eğer alırsak 100mpss İnternet yakışır oraya İnternet servis sağlayıcısı olarak ne öneririsin?

Benim saha dolabı eve baya bir uzak ama kablolar sağlam demekki 80 mbps alabilirim yazıyor

Ekler

• resim_2020-11-14_175341.png
    resim_2020-11-14_175341.png
    50.6 KB · Hit: 37

Bizim apartmanın önüne turk telekom çalışma yapmıştö türk telekom çektirsem verim alırmiyım
Yardımcı olurmusunuz
@TECHNO @FightForHonor

Altyapı Türk Telekomun galiba. Eğer alırsak 100mpss İnternet yakışır oraya İnternet servis sağlayıcısı olarak ne öneririsin?
TTnet fiber fiyatlarını bilmiyorum uygun gelirse TTnet öneririm fakat fiyat pahalı gelirse Millenicom gibi "müşteri hizmeti" olan firmaları öneririm.

Benim saha dolabı eve baya bir uzak ama kablolar sağlam demekki 80 mbps alabilirim yazıyor
Uzak değil ama siz bilirsiniz.

TTnet fiber fiyatlarını bilmiyorum uygun gelirse TTnet öneririm fakat fiyat pahalı gelirse Millenicom gibi "müşteri hizmeti" olan firmaları öneririm.

TT 150TL Millenucom 110TL devasa fark var mı aralarında? Birde TT 2 yıl tahatütlü.

107 metre yakın da değil :D

TT 150TL Millenucom 110TL devasa fark var mı aralarında? Birde TT 2 yıl tahatütlü.
Hız olarak yoktur fakat internet sorunu yaşadığında millenicomu arıyorsun onlarda TTnete söylüyorlar onu bil.TTnet ile daha hızlı ve daha bilgili olursun tabi firmaların çoğu şeyi söylemediklerini göz önünde bulundurursak farkı yok.Millenicom geç derim.

107 metre yakın da değil :D
Valla 103metre saha dolabı mesafem ve fiber kadar stabil internetim var.Üstüne 80mbps destekliyor çıkıyor altyapım hat değerlerimde 125mbps alıyorum.

Geri