Yardım Süperonline vdsl de yer yok sorunu

şimdi süperonline da kaldığım sürece sanırım 16mbps gibi bir hıza hapis kalacağım farklı bir internet sağlayıcısına geçsem daha yüksek hız alabilirmiyim ?

Sorgulatır mısın ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapın TTnet'e aitse eğer hayır başka sağlayıcıya geçemezsin aynı port sorunu ortaya çıkar eğer port tsorunu ise tabii
1605381375497.png

bana 2 gün önce bağlattığım millenicom port yok dedi yeni port mu açıldı demek bu

Alamazsın

Altyapında bu çıkıyorsa tekrar arayarak öğrenebilirisin.
aslında bundan tam 1.5 sene önce felan evin tam önünden fiber kablo vs geçiriyorlardı yerin altından evimin önünden geçen fiber hizmetini bile alamıcaksam ne diyebilirim ki yardımın ve aydınlattığın için teşekkürler

aslında bundan tam 1.5 sene önce felan evin tam önünden fiber kablo vs geçiriyorlardı yerin altından evimin önünden geçen fiber hizmetini bile alamıcaksam ne diyebilirim ki yardımın ve aydınlattığın için teşekkürler
Bir talepte bulunmadığınız için çekmemiş olabilir vs vs her eve çekmeleri mümkün değil altyapınız vdsl destekliyormuş.Telekoma gidip port başvurusu yaparsan en kısa sürede gelir.

Bu dediğin hat numarasının terimini uygun olarak söylersen süperonlineya sorarım.
Yalın internet hizmeti de bir telefon numarası ve hattı üzerinden sağlanıyor.
Bizim kullanamadığımız ama aslında var olan ev telefonu numarasından bahsediyorum.
Screenshot_2020-11-14-22-22-59.png

Sonuçta bizim de bir telefon numaramız var.
Türk telekom bunu online işlem uygulamasında bizlere söylüyor.

Yalın internet hizmeti de bir telefon numarası ve hattı üzerinden sağlanıyor.
Bizim kullanamadığımız ama aslında var olan ev telefonu numarasından bahsediyorum.
Alıntıyı görüntüle
Sonuçta bizim de bir telefon numaramız var.
Türk telekom bunu online işlem uygulamasında bizlere söylüyor.
Bakalım sordum cevap gelince yazarım.

Ekler

• Screenshot_2020-11-15-00-23-25.png
    Screenshot_2020-11-15-00-23-25.png
    334.2 KB · Hit: 39
Geri