Ben hacklendim mi ??

Reaksiyon skoru
15
arkadaşlar sistemime windows yükleticektim ama yüklemeyi bilmediğim için bilgisayarciya yuklettim oda ben ksmpico ile halletim dedi. araştırdım internette virüs dolu olduğu söyleniyor. daha geçen günde mavi erkan almıştım bu sebebten aldığımı düşündüm. bugün bi'kalktım bilgisayarı açtım cumhurbaşkanımızın resmi arka plan olmuştu biraz güldüm ondan sonra bi titreme geldi birkaç saat internette arastirdim heryeri aradim taradim solugu burda aldim. sizce ne yapmaliyim? cumhurbaskanimizin resimini de kanit olsun diye kaldirmadim duruyo hala.

KMSPICO İle etkinleştirilmiş bir işletim sistemine sahipseniz temiz kurulum gerçekleştirin.

Son düzenleme:
olabilir temiz orijinal windows atmanı öneririm

Muhtemelen rootkit,trojan vs. zararlı yazılım bulaşmıştır.
Bir de KMSpico zararlı yazılım. Kullanmamanızı öneririm.

arkadaşlar sistemime windows yükleticektim ama yüklemeyi bilmediğim için bilgisayarciya yuklettim oda ben ksmpico ile halletim dedi. araştırdım internette virüs dolu olduğu söyleniyor. daha geçen günde mavi erkan almıştım bu sebebten aldığımı düşündüm. bugün bi'kalktım bilgisayarı açtım cumhurbaşkanımızın resmi arka plan olmuştu biraz güldüm ondan sonra bi titreme geldi birkaç saat internette arastirdim heryeri aradim taradim solugu burda aldim. sizce ne yapmaliyim? cumhurbaskanimizin resimini de kanit olsun diye kaldirmadim duruyo hala.
İyide Tayyip ne alaka :D
Bilgisayarın vergisini verdiğine eminmisin ?
Bu arada şaka maka format at

5tl ye bile windows keyleri bulunabiliyor mümükünse kendin windows at

Arkadaşlar şu Windowsu etkinleştir yazısını cmd den kaldırmayı öğrenemediniz gitti ya :(.Kmspico tarzı içerisinde bir ton virüs bulunduran programlara güvenmeyin lütfen.

Bence o programı silin ve temiz bir şekilde windows yükleyin internette orjinal lisanlar gayet ucuza bulunmakta

Bilgisayarcı arka planı slayt şeklinde ayarlamış olabilir ama KMSpico zaten iyi bir şey değil format atınız.
abi resimi de atiyorum. durum kötü biliyom ama hala gülüyorum xD

arkaplan.jpg

Geri