Ben hacklendim mi ??

Merhaba kandes22,

Yapılan bu işlem korsandan farksız bir işlem. Yukarıda ki mesajımı dikkatli okursan virüs ile alakalı bir şey söylemediğimi görürsün.
Sonuçta yapılan bu işlem ile bir nevi KMSPICO ile Windows etkinleştiriyorsun.

İyi günler.
Sisteme zararı var mıdır?

Teşekkürler.

Zararlı olup olmadığı hakkında bir fikire sahip değilim ama önermiyorum. Windows'u satın alıp etkinleştirmeniz daha iyi olacaktır.

Son düzenleme:
Merhaba TECHNO,

Zararlı olup, olmadığı hakkında bir fikire sahip değilim. Ama önermiyorum. Windows'u satın alıp etkinleştirmeniz daha iyi olacaktır.

Güvenli günler.
nereden alınmalı ?
windowsun sitesinden mi

Merhaba TECHNO,

Zararlı olup, olmadığı hakkında bir fikire sahip değilim. Ama önermiyorum. Windows'u satın alıp etkinleştirmeniz daha iyi olacaktır.

Güvenli günler.
Cevabınız için teşekkür ederim.

Fakat önceden de dediğim gibi 'Mesajımı alıntılamadığınız veya beni etiketlemediğiniz için bana bildirim gelmiyor.'

Teşekkürler, İyi günler.

Merhaba Tosbağa,

Buradan alınmalı :

1605451309265.png
:oops:

Siz kendiniz satın aldınız mı?

TECHNO,

Konu üzerinde olduğunuzu varsaydığım için etiketlememekteyim.

Kandes22,

Daha önce Windows lisansını satın aldığımı söylemiştim. Satın aldığım lisans, Windows 10 Home lisansı idi.

arkadaşlar sistemime windows yükleticektim ama yüklemeyi bilmediğim için bilgisayarciya yuklettim oda ben ksmpico ile halletim dedi. araştırdım internette virüs dolu olduğu söyleniyor. daha geçen günde mavi erkan almıştım bu sebebten aldığımı düşündüm. bugün bi'kalktım bilgisayarı açtım cumhurbaşkanımızın resmi arka plan olmuştu biraz güldüm ondan sonra bi titreme geldi birkaç saat internette arastirdim heryeri aradim taradim solugu burda aldim. sizce ne yapmaliyim? cumhurbaskanimizin resimini de kanit olsun diye kaldirmadim duruyo hala.
kmspicodan değil o haberin olsun rat virüsü yemişsin bende birine yapmıştım ama çok önceden rte foosu falan paylaşmıştım normalde öcü yazıp oradaki fotoları atıcaktım rte çıkınca onu koydum çocuğun arka planına

Geri