B450M S2H için BIOS Güncellemesi

EPH3SUS

80+
Reaksiyon skoru
17
Öncelikle iyi forumlar herkese, önceki açtığım bir kaç konuda belirttiğim sistemler bugün elime ulaştı ve kurduk çok şükür. Amma velakin daha önceden BIOS hiç güncellemedim ve izlemem gereken yolu bilmiyorum bana bi hal çare :D

@Angel face teşekkür ederim ama bişey kafama takıldı F50 BIOS sürümünü kullanıyorum ve araya 3 sürüm güncellemesi girmiş hepsini sıra ile yapmam mı gerekiyor ?

Son sürümü yapın @crazyreign
Hepsini sıra sıra niye deniyorsunuz ki
Videodan ve yazılanlardan anladığım kadarı ile bıos güncellemelerinde eklenen özellikler ne ise sadece onlar ekleniyor; öncekileri indirmezsem onlar gelmeyecek sanıyorum.

Ben yükselttim
1) Bu siteye gir

2) Buraya Tıkla
1605523397999.png

3) Buraya Tıkla (biraz aşağıda)
1605523430334.png

4) Bunu indir
1605523466906.png

5) Flash Bellek bul

6) Flash belleğı bilgisayara tak

7) İndirdiğin BİOS'u Flash belleğe atmadan önce flash belleği FAT32 seçeneği ile formatla

8) İndirdiğin BİOS'un içini açıp görseldeki en alttaki "B450MS2H.60c" adlı klasörü Flash Belleğe at

9) Bilgisayarı yeniden başlat açılırken "END" tuşuna bir tane panel açılana kadar sürekli bas

10) Update BİOS seçeneğine tıkla

11) Tıkladıktan sonra başka bir yer çıkacaktır orada sağ taraftan B450m yazısından anlarsın onu seç sonra sağdaki "OK"a tıkla

12) İndirilmesini bekle indirildikten sonra yeniden başlayacaktır hiçbir şeye tıklama sonra oldu mu diye bakmak için "Windows" tuşuna tıklayıp "dxdiag" yaz ve "Enter"e tıkla böyle bir şey çıkacaktır gördüğün gibi bende "BİOS: F60" yazıyor sende ya benimkisi gibi yazacaktır ya da "BİOS: F60c" yazacaktır
1605523937022.png

Ben yükselttim
1) Bu siteye gir

2) Buraya Tıkla
Alıntıyı görüntüle

3) Buraya Tıkla (biraz aşağıda)
Alıntıyı görüntüle
4) Bunu indir
Alıntıyı görüntüle

5) Flash Bellek bul

6) Flash belleğı bilgisayara tak

7) İndirdiğin BİOS'u Flash belleğe atmadan önce flash belleği FAT32 seçeneği ile formatla

8) İndirdiğin BİOS'un içini açıp görseldeki en alttaki "B450MS2H.60c" adlı klasörü Flash Belleğe at

9) Bilgisayarı yeniden başlat açılırken "END" tuşuna bir tane panel açılana kadar sürekli bas

10) Update BİOS seçeneğine tıkla

11) Tıkladıktan sonra başka bir yer çıkacaktır orada sağ taraftan B450m yazısından anlarsın onu seç sonra sağdaki "OK"a tıkla

12) İndirilmesini bekle indirildikten sonra yeniden başlayacaktır hiçbir şeye tıklama sonra oldu mu diye bakmak için "Windows" tuşuna tıklayıp "dxdiag" yaz ve "Enter"e tıkla böyle bir şey çıkacaktır gördüğün gibi bende "BİOS: F60" yazıyor sende ya benimkisi gibi yazacaktır ya da "BİOS: F60c" yazacaktır
Alıntıyı görüntüle
Eyvallah bende yapacam şimdi senin bu dediklerini takip ederek :)

Geri