İnternet Sağlayıcı Öneri?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
26,220
Selamlar, şuan kullandığım internet LAN Kablosu ile 35mbps download 5mbps upload ve 70 tl idi galiba
Superonline kullanıcısıyım, altyapım da internetteki sorgulamamda 85mbps'e kadar destekliyor görünüyor. Daha avantajlı, o fiyata daha iyi hız sunabilen güvenilir bir sağlayıcı var mıdır?
@alpolojix

35/5 70 TL iyi gayet değişme bence.
Öyle mi diyorsun hocam?
Upload az geldi ama galiba bütün Türkiye'de upload bir sorunmuş hele de bu dönemde. Bi iki video izledim de öyle diyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

35/5 70 TL iyi gayet değişme bence.
Discord'da 720p60 yayında oyuna manyak ping giriyor 720p30 iken bile oyunda internet işareti çıkıyo ping göstergesi

Şu an ne kullanıyorsun?

1000 download bence çok iyi
Ekran Görüntüsü (2).png

Eğer taahhüt devam ediyorsa bilemem.
Ama ping sorunlarından mağdursan tt'ye geçebilirsin.
Bu çok iyi. Ek erişim ücreti de ödemiyorsun. Şu anda TT'nin en uygun fiyat sunduğu kampanya bu.
Dün gece @ErenXPG 'nin arkadaşı geçti. Anında 100TL Playstore cüzdan kodu aldı. Şimdi ise o cüzdan koduyla sitedeki e-pin kısmından steam cüzdan kodu alıp üzerine kendisi ekleyerek cyberpunk 2077 alacakmış. ayrıca her ay seçili oyunlardan birisini beleşe alabiliyorsun.

Öyle mi diyorsun hocam?
Upload az geldi ama galiba bütün Türkiye'de upload bir sorunmuş hele de bu dönemde. Bi iki video izledim de öyle diyorlar.

Discord'da 720p60 yayında oyuna manyak ping giriyor 720p30 iken bile oyunda internet işareti çıkıyo ping göstergesi
uploadım yüksek olmasına rağmen bendede aynısı oluyor çözümünü bilen varsa etiketlerse sevinirim

Sadece öneri bizimde yurt dışından farkımız kalmasın download ortalaması 500mb olsun diye çabalıyorum.
inekler uçabilirmi yeğen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,455
Üyeler
184,164
Son üye
OmerOzturk
Geri