İtopya'da Kara Cuma geliyor!

Koronavirüs var insanları alışveriş için magazalara yıgmak ne kadar dogru?

İncehesap indirim yapıyor onlarında yapması lazım yoksa geriye düşer.
O dedigin geriye düşmenin pek olacağını sanmıyorum. Çünkü Itopya'ya şehir dışından insanlar geliyor PC almaya. Geçen oraya gittiğimde farklı ilin plakalarına sahip az araba görmedim.

O dedigin geriye düşmenin pek olacağını sanmıyorum. Çünkü Itopya'ya şehir dışından insanlar geliyor PC almaya. Geçen oraya gittiğimde farklı ilin plakalarına sahip az araba görmedim.
Geliyorda onlar azınlık çoğunluk internetten alıyor ve indirim olarak bir şey yapmazsa diğer siteler aşırı indirim yapacağı kesin ve İtopya vatanlaşmak istiyorsa ankara ve izmire gelmeli ama gidip istanbulda şube açıyor böyle yapmaya devam ederse çok büyüyemez.

İncehesap indirim yapıyor onlarında yapması lazım yoksa geriye düşer.
Dostum şöyle diyeyim, Incehesap mesela koskoca Gaming gecesi yapıyor. Itopya alt tarafı gecenin fırsatı ve gündüzün fırsatı yapıyo. Buna rağmen geriye düşmedi. Buarada indirim yapacaktır evet ama hangi ürüne indirim yaptığı önemli. Gidip sadece sorunlu modellere indirim yapmasından bahsediyorum ben.

Dostum şöyle diyeyim, Incehesap mesela koskoca Gaming gecesi yapıyor. Itopya alt tarafı gecenin fırsatı ve gündüzün fırsatı yapıyo. Buna rağmen geriye düşmedi. Buarada indirim yapacaktır evet ama hangi ürüne indirim yaptığı önemli. Gidip sadece sorunlu modellere indirim yapmasından bahsediyorum ben.
Bence fazla yapar çünkü geçen senede iyi indirim yapmıştı.

İndirim fazla yapmasına da bisey demedim. Sadece indirimi yapacağı ürünler hakkında ümitsizim.
Bilmiyorum sadece 3500x ile 5600XT dual yaparsa OK ama 3500X 1400 TL 5600XT 2700TL olacak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir daha kara cuma deme, bizim cumamız mübarek :mad: :mad: 🕋 🇸🇦
Cuma günü kıyamet olacakmış islama göre yani cuma günü kötü bir şey olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,996
Üyeler
197,339
Son üye
fenerbahcee1907
Geri