ben ağustuosta mağazalarına gittim adam bana raflardan sadece 2060 verdi rx 5600xt bile yoktu şansımaİtopya'da Kara Cuma geliyor! Sizce hangi donanımlar ne kadar indirim olur?Alıntıyı görüntüle
Çıkarsa girer ama tam çıkmadı hepsi amerika avrupadan getirilme yani direkt alınmıyor. O yüzden itopya 3070 satmıyor.Rtx 3070 ler indirime girer mi sizce?
İncehesap indirim yapıyor onlarında yapması lazım yoksa geriye düşer.Ben pek ümitli değilim.
O dedigin geriye düşmenin pek olacağını sanmıyorum. Çünkü Itopya'ya şehir dışından insanlar geliyor PC almaya. Geçen oraya gittiğimde farklı ilin plakalarına sahip az araba görmedim.İncehesap indirim yapıyor onlarında yapması lazım yoksa geriye düşer.
Geliyorda onlar azınlık çoğunluk internetten alıyor ve indirim olarak bir şey yapmazsa diğer siteler aşırı indirim yapacağı kesin ve İtopya vatanlaşmak istiyorsa ankara ve izmire gelmeli ama gidip istanbulda şube açıyor böyle yapmaya devam ederse çok büyüyemez.O dedigin geriye düşmenin pek olacağını sanmıyorum. Çünkü Itopya'ya şehir dışından insanlar geliyor PC almaya. Geçen oraya gittiğimde farklı ilin plakalarına sahip az araba görmedim.
Dostum şöyle diyeyim, Incehesap mesela koskoca Gaming gecesi yapıyor. Itopya alt tarafı gecenin fırsatı ve gündüzün fırsatı yapıyo. Buna rağmen geriye düşmedi. Buarada indirim yapacaktır evet ama hangi ürüne indirim yaptığı önemli. Gidip sadece sorunlu modellere indirim yapmasından bahsediyorum ben.İncehesap indirim yapıyor onlarında yapması lazım yoksa geriye düşer.
Bence fazla yapar çünkü geçen senede iyi indirim yapmıştı.Dostum şöyle diyeyim, Incehesap mesela koskoca Gaming gecesi yapıyor. Itopya alt tarafı gecenin fırsatı ve gündüzün fırsatı yapıyo. Buna rağmen geriye düşmedi. Buarada indirim yapacaktır evet ama hangi ürüne indirim yaptığı önemli. Gidip sadece sorunlu modellere indirim yapmasından bahsediyorum ben.
İndirim fazla yapmasına da bisey demedim. Sadece indirimi yapacağı ürünler hakkında ümitsizim.Bence fazla yapar çünkü geçen senede iyi indirim yapmıştı.
Bilmiyorum sadece 3500x ile 5600XT dual yaparsa OK ama 3500X 1400 TL 5600XT 2700TL olacak.İndirim fazla yapmasına da bisey demedim. Sadece indirimi yapacağı ürünler hakkında ümitsizim.
Cuma günü kıyamet olacakmış islama göre yani cuma günü kötü bir şey olabilir.Bir daha kara cuma deme, bizim cumamız mübarek