cLarq
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 8,895
Steam Topluluğu :: Tengri-Sama
Son düzenleme:
hocam konuyla alakasız ama sistemindeki ekran kartı ne imzanda göremedim deSteam Topluluğu :: Hata
steamcommunity.com
3070 bekliyor.hocam konuyla alakasız ama sistemindeki ekran kartı ne imzanda göremedim de
onu boşver 112 level nasıl oldunuzhocam konuyla alakasız ama sistemindeki ekran kartı ne imzanda göremedim de
Hesapda Kullanılabilir limitide ayarladık sadece hesap kesim tarihinib ekliyorum işte3070 bekliyor.
Zamanında yılbaslarında gelen kart etkınlıklerınde. etiketi baska birine attınız genede cevap veremonu boşver 112 level nasıl oldunuz
Hareketli arka planı olmadığındanHocam 2Puan'ımı nerden kırdınız.
Tanıdık bir arkadas var lena ile darth vader ilk karşılasma sahnesi var karanlıklar içinde kırmızı ışın kılıcını acıp koridordan cıkması o sahneyi yaptırmayı planlıyorumHareketli arka planı olmadığından![]()
Star Wars konusunda pek bilgili değilim ama böyle bir hikayesi olan profilin kötü gözükeceğini de sanmam.Tanıdık bir arkadas var lena ile darth vader ilk karşılasma sahnesi var karanlıklar içinde kırmızı ışın kılıcını acıp koridordan cıkması o sahneyi yaptırmayı planlıyorum![]()
50. saniyeden itibaren.Star Wars konusunda pek bilgili değilim ama böyle bir hikayesi olan profilin kötü gözükeceğini de sanmam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arka planın hareketsizliğinden bahsettim benim profili de merak edersin belki https://steamcommunity.com/id/muhammedtalhak/
Çok hoşuma gitti, güzel gözüküyor.