Yardım Steam Oyun Aktarma Sorunu

WEST_cn

80+
Reaksiyon skoru
158
Merhabalar bir arkadaşımdan steam için Apex Legends Almıştım ilk önce steamden yer ayırtıp sonra steami kapatıp dosyayı attım önceden bu olay hemen olurdu bu olayı birkaç kerede yaşadım steam oyunu görüyor fakat 52 gb lık dosyayı 32 sini yüklemeye bırakıyor bunu nasıl çözebilirim.

Merhabalar bir arkadaşımdan steam için Apex Legends Almıştım ilk önce steamden yer ayırtıp sonra steami kapatıp dosyayı attım önceden bu olay hemen olurdu bu olayı birkaç kerede yaşadım steam oyunu görüyor fakat 52 gb lık dosyayı 32 sini yüklemeye bırakıyor bunu nasıl çözebilirim.
steamden apex legend satılıyormu bilmiyorum ama olayı tam anlamadım yaptıklarını anlayacağımız şekilde anlatırmısın

hocam apex legends bedava değil mi zaten
birde konuyu tam anlayamadım biraz daha açarmısınız

steamden apex legend satılıyormu bilmiyorum ama olayı tam anlamadım yaptıklarını anlayacağımız şekilde anlatırmısın
Geçenlerde geldi.Ben arkadaşımın pc sinin steam dosyasından apexi alıyorum sonra kendi steam dosyama atıyorum sonradan indire basıyorum normalde hemen inik gösterirdi bu sefer 32 gb inmeye bıraktı yani görmedi denebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam apex legends bedava değil mi zaten
birde konuyu tam anlayamadım biraz daha açarmısınız
indirmek istemedim internetimden dolayı

Geçenlerde geldi.Ben arkadaşımın PC sinin steam dosyasından apexi alıyorum sonra kendi steam dosyama atıyorum sonradan indire basıyorum normalde hemen inik gösterirdi bu sefer 32 gb inmeye bıraktı yani görmedi denebilir

birşeyler eksiktir steame özel bir şey gelmiştir indir işte olm

Geçenlerde geldi.Ben arkadaşımın PC sinin steam dosyasından apexi alıyorum sonra kendi steam dosyama atıyorum sonradan indire basıyorum normalde hemen inik gösterirdi bu sefer 32 gb inmeye bıraktı yani görmedi denebilir

Eskiden o taktiği bende kullanıyordum ama artık çalışıyor. Steam'e girdikten sonra sol üstteki Steam'e tıklayıp Oyınları yedekle ve Geri Yükle'ye tıklayıp oyunu yedekleyip sana versin sende oyunu geri yükleye tıklayıp yükle.

Geri