PC Tavsiyesi ve Montajı

Kwanon

80+
Reaksiyon skoru
34
Konuyu %99.99 yanlış yere açtım ama bir sorum var dinlerseniz. Önümüzdeki bildiğiniz üzere Kara Cuma var. O gün uyguna bulduğum parcaları almak istiyorum. Bir de şu AMD'nin ekran kartları, işlemcileri ve Nvidia'nın ekran kartları iyice bir piyasaya bir otursun o zaman da ekran kartı ve işlemciyi almak istiyorum. Sizce montajını kendim yapabilir miyim ? Daha önce hiç sistem montajı yapmadım. İnternetten bir sürü montaj videosu izledim ve gayet basit gibi geldi. Montaj yaparken başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Almayı düşündüğüm sistem ;
İşlemci : Ryzen 5 3600
Ekran Kartı : RX 5700XT
Anakart : B450M S2H
RAM : Corsair Vengeance RGB Pro 3200MHZ 8x2
SSD : 480,500 GB M2
PSU : Bilmiyorum
KASA : Bilmiyorum
Monitör : 2K 144,165 HZ
2. bir soru olarak bu sistem kaç TL'ye mal olur ?

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Montajı pek zor değil. Ben biraz ter dökerek biraz zorlanarak halletim. Sonra tüm parçaları söküp birdaha monte etmeyi denedim. Çok daha kolay yaptım. Belki kablolamada sıkıntı çekersiniz. Onu da video izleyerek öğrenebilirsiniz. :)

Montajı pek zor değil. Ben biraz ter dökerek biraz zorlanarak halletim. Sonra tüm parçaları söküp birdaha monte etmeyi denedim. Çok daha kolay yaptım. Belki kablolamada sıkıntı çekersiniz. Onu da video izleyerek öğrenebilirsiniz. :)
Yapabilirim yani . Peki bu dediğim sistemi (monitör dahil) 9k'ya toplayabilir miyim ?

Yapabilirim yani . Peki bu dediğim sistemi (monitör dahil) 9k'ya toplayabilir miyim ?

Black Friday den birşeyler çıkarabilirsiniz bence.

Black Friday den birşeyler çıkarabilirsiniz bence.
Evet bazı parçaları o zaman almayı düşünüyorum. Ekran kartı ve işlemciyi de Şubat gibi falan. O zamana yeni ekran kartları ve işlemciler piyasaya iyice oturur ve R5 3600 ve RX 5700xt'lerin fiyatı biraz düşer. Hatta 2.eller baya ucuzlar

Evet bazı parçaları o zaman almayı düşünüyorum. Ekran kartı ve işlemciyi de Şubat gibi falan. O zamana yeni ekran kartları ve işlemciler piyasaya iyice oturur ve R5 3600 ve RX 5700xt'lerin fiyatı biraz düşer. Hatta 2.eller baya ucuzlar

Paranız var ise 2. El almayın bence.

Tamam gerek kalmadi. Eniştem PC mühendisi , az önce ona sordum montaj da yardım edermiş

Mobilde tapatalk diye bir uygulama var. Piyasadaki yabancı/türk neredeyse tüm forumları bu uygulama üzerinden kullanabiliyorsun. Bu mesajda o uygulamayı kullanarak yazınca oluyor.

Bu uygulama olmadan Donanım Arşivi Foruma giremiyor musun ?

Geri