Ps4 satıp xbox almak ?

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,186
Arkadaşlar elimde eski kasa ps4 1tb var ve baya oyun var 13 14 tane
Artık malum yavaşladı ne önerirsiniz elimden çıkarıyım xbox alıyım gibi düşünüyorum

Sizin kararınız ne olur çok bütçrm de yok satıp ne kdr alabilirsem

13-14 oyun fazla değil, oyunlara paran yetmiyorsa ve kardeşlik yapabileceğin arkadaşın yoksa One X/Series S alabilirsin.

xbox almak mantıksız xbox ın özel oyunumu varki alıp napıcaksın taş gibi bilgisayarında var oynamadığın oyunları oyna uncharted serisi god of war spiderman the last of us vs bir sürü oyun var ps4 de bitireceğin ps5 e çıkan oyunlar ps4 e de çıkıyor bekle

xbox almak mantıksız xbox ın özel oyunumu varki alıp napıcaksın taş gibi bilgisayarında var oynamadığın oyunları oyna uncharted serisi god of war spiderman the last of us vs bir sürü oyun var ps4 de bitireceğin ps5 e çıkan oyunlar ps4 e de çıkıyor bekle
Hocam bu karara şöyle vardım 7 sene önce almıştım biraz önce origin oynarken kapandı :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13-14 oyun fazla değil, oyunlara paran yetmiyorsa ve kardeşlik yapabileceğin arkadaşın yoksa One X/Series S alabilirsin.
Param yetiyor ama cihaz eski fat kasa

PS4'ün 2-3 yılı var, illa exclusive oynamak istiyorsa satıp PS4 Pro alabilir. Hem PC hem PS oyunlarına para yetiştirmek kolay değil. XBOX'ta Game Pass sayesinde bir sürü oyunu az bir miktar ödeyerek oynayabilir.

Hocam bu karara şöyle vardım 7 sene önce almıştım biraz önce origin oynarken kapandı :(

PS4 Pro ya da PS5 al o halde.

yok knk satıyım deme satsanda ne alıcan pc in var xbox alıp napcan xbox alıncada pc oyunları oynuycan zaten çok saçma ps5 e çıkacak oyunları oynarsın bide ps4 de bitirmdiğin çok oyun vardır %100 eminim kırdır yükle yükle bitir hepsini orjinale çevirmek çok kolay zaten

Alacaksan Series S al. One S ya da One X almak mantıksız olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,997
Üyeler
187,761
Son üye
ErenBucak
Geri